Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.04.2019

Приватний центр психологічної реабілітації для людей, що страждають залежністю від наркотиків


Наркоманія - це складна і страшна ендемія (захворювання), вона викликана залежністю людини від наркотиків або будь-якого психостимулюючого препарату


Усі знають що наркотики - це погано, але не усі знають як впливають наркотики на організм людини. Споживши наркотики раз, людини стає залежним на все життя, не помічаючи і переконуючи себе, що проблеми немає. Наркотики мають особливість до розвитку шкідливої пристрасті, інакше кажучи є причиною у людини звикання.

Реабілітаційний центр "Стимул" пропонує: курс реабілітації для людей, що страждають залежностями наркоманії. Психологи наркологічного центру зроблять психологічну підтримку пацієнтам і їх родичам.

Реабілітаційний центр "Стимул" надає анонімне лікування наркоманії та комплексну допомогу у наступній реабілітації людей, що потрапили в складну життєву ситуацію внаслідок вживання наркотичних речовин. Потенційні клієнти, рідні або супроводжуючі особи можуть ознайомитись з методами лікування наркоманії та умовами реабілітації на сайті https://renessans-center.com/informatsiya-o-nas/nts-renessans-reabilitatsionnoe-otdelenie

Як наркотики впливають на організм людини


Лікарі виділяють ряд типів наркотичної залежності:
  • психічна
  • фізична
Фізична залежність, тісно взаємозв'язана з психічною залежністю і характеризується постійним прийомом психотропних речовин, який руйнує обмін речовин, послабляє імунітет, уповільнює серцебиття, руйнує кістки і суглоби.

Психічна залежність - цей емоційний стан людини, для якої характерна схильність, дуже сильним бажання спожити наркотик.

Від частого вживання у людини виробляється особливий неприродний для нього рефлекс (бажання все більше вживати наркотик) і зберігається впродовж усього його життя, якщо не удатися до допомоги фахівців, його життя може закінчиться летально.

Наркоманія - це складна і страшна ендемія (захворювання), вона викликана залежністю людини від наркотиків або будь-якого психостимулюючого препарату.

Як наркотики впливають на організм людини

Негативний вплив наркотиків на серце:
  • Найбільш згубні наслідки від вживання наркотиків йдуть на серцево-судинну систему людини. У наркомана знижується пульс, тиск, сповільнюється реакція на зовнішні подразники, порушується мозкова діяльність.

  • У організмі людини того, що вживає наркотики перестає поступати потрібна кількість кисню, тому у людини починається гіпоксія. Із-за кисневого голодування порушуються усі важливі функції в сердечному м'язі, крім того викликаючи дистрофію.

  • Серце працює з порушеннями ритму. Незалежно від того, який наркотик вживала людина, він завжди спричиняє за собою нестабільну роботу серця. Якщо наркозалежна людина не помре від тривалого вживання наркотиків, то через пару років його серце нагадуватиме серце 80-ти літнього старого. Внаслідок чого, у нього виявиться сердечна недостатність, яка як наслідок служить причиною смерті.

Вплив хімічних речовин на мозок людини

Абсолютно доведено, що усі наркотичні речовини здатні викликати у людини сильну залежність, що хворобливо впливає на психіку людини. Наркотики роблять згубний вплив на пам'ять, погіршують повне сприйняття зовнішнього світогляду людини, імунну систему, кістки, м'язи.

Пам'ятайте! Безпечних наркотиків не існує.

Схожі матеріали:
👁 832
Категорія: Прес-реліз
Теги: наркоманія, наркотики, реабілітаційний центр, Психічна залежність, Лікування наркоманії, реабілітація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ