Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.12.2015

Про бюджет, відзначення свята та пропозиції об'єднатися


17 квітня відбулася 28 - а сесія Гребінківської міської ради


17 квітня відбулася 28 - а сесія Гребінківської міської ради шостого скликання. Провів сесію голова міської ради Федір Мілевський.

На сесії були присутні голова райдержадміністрації Віталій Роспопопв, голова районної ради Валерій Зінченко.

Про хід та результати виконання бюджету міста Гребінки за І квартал 2015 року доповідала начальник фінансово - господарського відділу Ірина Черненкова. Зокрема, Ірина Володимирівна повідомила, що виконання бюджету за І квартал становить 1244846 грн(175,5%).

Також депутати затвердили зміни до бюджету міста на 2015 рік та розпорядження міського голови про надання матеріальної допомоги згідно відповідних Програм.

Земельні питання представив депутатам Ігор Приліпко, спеціаліст - землеупорядник.

Також депутатський корпус затвердив міську програму підтримки районної організації ветеранів та в рамках програми виділив 2 тис. грн. на відзначення 70 -ї річниці Великої Перемоги.

Розглядаючи це питання, міський голова повідомив, що 9 травня у Парку біля Меморіалу Слави відбудеться урочистий мітинг та покладання квітів, присвячене цій знаменній даті.

На сесії також були прийняті рішення з інших питань.Серед найважливіших питань сесії - звіт міського голови про роботу у 2014 році.

Відловідно до рішення громади міста Гребінка, яка підтримала ініціативу міської ради про створення об'єднаної територіальної громади з центром у м. Гребінка, сесія міської ради затвердила пропозиції про об'єднання, які будуть надіслані до кожної сільської ради нашого району.

У різному депутати піднімали питання благоустрою міста, ремонту доріг, ремонту дитячого садочка "Веселка", облаштування цвинтарів та ін.., на які голова міста детально відповів. На цьому сесія закінчила свою роботу.

Схожі матеріали:
👁 1068
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: бюджет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ