Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.08.2020

Про готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років


На балансі ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» в м. Гребінка перебуває 3 котельні


05 серпня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

На порядок денний було винесено ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Першочергово розглянуто питання про стан підготовки суб'єктів господарювання Гребінківської ОТГ до опалювального сезону 2020-2021 років.


Засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради
 

Про готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 рр. прозвітували ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго».

Так на балансі ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» в м. Гребінка перебуває 3 котельні та 3,7 км в 2-х трубному обчисленні теплових мереж. Основним напрямком господарської діяльності підприємства є виробництво, транспортування та постачання теплової енергії.

В ході підготовки до опалювального періоду станом на 05.08.2020 року виконано наступні роботи:
 
- проведено гідравлічне випробування теплових мереж протяжністю 2,2 км, що становить 59% від запланованого;

- на двох котельнях проведено гідравлічне випробування 7 котлів, поточний ремонт котельного обладнання, проведено повірку контрольно- вимірювальних приладів, заміну електролічильників, що становить 67% від плану.

Підприємство не має заборгованості за водопостачання. Разом з тим заборгованість по підприємству перед НАК «Нафтогаз України» за використаний природній газ станом на 01.07.2020 року становить 49222,5 тис. грн. та за спожиту електроенергію станом на 01.07.2020 року заборгованість складає 06, тис. грн.
 

Засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради
 

Станом на 01.07.2020 року заборгованість споживачів за теплову енергію по м. Гребінка становить 3444,3 тис. грн., в тому числі:

- населення- 3277, 7 тис. грн.;
- інші споживачі- 13,4 тис. грн.;
- бюджет- 153,2 тис. грн.

ТОВ «СХІДТЕПЛОЕНЕРГО» проінформували, що тривають підготовчі роботи щодо опалювального періоду.

Соціальна котельня Локомотивного депо Гребінка представляє собою транспортабельну модульну котельню ТКМУ-960, в якій розміщено 8-м модулів нагріву МН120еко «Бернард». Дана котельня забезпечує теплопостачання 5-м будинкам житлового сектору по вул. Локомотивна, 16, 16а,16б,18,28б.


Засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради
 

При підготовці до опалювального періоду плануються наступні роботи:
  • гідравлічне випробування зовнішніх теплових мереж;
  • ревізія запірної арматури;
  • промивка теплообмінників від накипу;
  • держповірка вузла обліку газу.
Про готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років проінформував «Гребінківський комбінат комунальних підприємств».

Так станом на 01.08.2020 року по житловому фонду виконано наступні роботи:
  • проведено ремонт системи опалення у вузлі управління по вул. Полтавська,3;

  • проведено ремонт дахів на житлових будинках за адресами: вул. Паркова,21, вул. Паркова,13, вул. Магістральна, 124, вул. Незалежності, 14, провул. Сільськогосподарський, 1а;

  • проведено заміну ділянок системи каналізації по житлових будинках по вул. Миру,35,вул. Незалежності, 9а, вул. Паркова,17; частково проведено ревізію засувок на системах опалення;

  • проведено ремонт вуличних водогонів на магістралях по вул. Пушкіна, вул. Магістральна, вул. Історична, вул. Євгена Гребінки, пров. Оржицький.
На даний час проводяться роботи з обслуговування димових та вентиляційних каналів із складанням відповідних актів та (за можливістю) ревізія запірної арматури на стояках та магістралях системи опалення житлового фонду.

За інформацією Гребінківської дільниці ПАТ «Лубнигаз» виконано заміну газового обладнання шафового газорегуляторного пункту у кількості 1 шт. по вул. Польова м. Гребінка. Планується проведення ревізії обладнання регуляторних пунктів в кількості 51, виконано - 41 ревізія; проведено ТО запірної арматури на газопроводах та ГРП, ШРП-42 шт., планується-62; на усіх бюджетних підприємствах встановлені вузли обліку газу з модемами; планується виконання сезонного регулювання всіх станцій катодного захисту.


Засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради
 

Заклади культури та освіти Гребінківської міської ОТГ провели ряд заходів щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років. Виконується ревізія запірної та регулювальної арматури, виконано заходи щодо енергозбереження об’єктів теплопостачання, проводиться повірка приладів обліку теплової енергії, за якими здійснюються комерційні розрахунки. Продовжується робота по створенню необхідних запасів твердого палива у сільські установи культури.

Дано доручення до 15.09.2020 року завершити виконання плану заходів щодо підготовки суб'єктів господарювання Гребінківської ОТГ до опалювального сезону 2020-2021 років.

Члени виконавчого комітету міської ради розглянули питання: про затвердження протоколу комісії з визначення переможців огляду – конкурсу на кращий благоустрій територій підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади.

Розглянуто питання про встановлення тарифу на послугу з постачання теплової енергії ТОВ «СХІДТЕПЛОЕНЕРГО» та прийнято рішення: встановити ТОВ «СХІДТЕПЛОЕНЕРГО» тариф на послугу з постачання теплової енергії, вироблену з використанням природного газу, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджету: - за 1 Гкал - 3018,83 грн (без ПДВ); встановити тариф на послугу з постачання теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджету на рівні 90% від тарифу на послугу з постачання теплової енергії. вироблену з використанням природного газу: - за 1 Гкал – 2716,95 грн (без ПДВ).

Члени виконкому розглянули питання про затвердження зведених кошторисних розрахунків.

Традиційно розглянуто заяви жителів громади та юридичних осіб.

З усіх розглянутих питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Схожі матеріали:
👁 586
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, Лубнитеплоенерго, опалювальний сезон, тело




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ