Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.08.2017

Про Міжрегіональний молодіжний форум


До участі в заході запрошуються активісти учнівського та студентського самоврядування


Про Міжрегіональний молодіжний форум25-27 серпня 2017 року в позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний», розташованому в селі Потоки Кременчуцького району відбудеться Міжрегіональний молодіжний форум «Молодь, мир та безпека».

До участі в заході запрошуються активісти учнівського та студентського самоврядування, лідери громадських організацій та ініціативних груп, активісти з числа вимушених переселенців із Луганської та Донецької областей. Молоді люди, які мають бажання змінювати Україну на краще та здатні запропонувати чіткий план дій для цього!  

Протягом трьох днів молодіжні лідери зможуть змістовно та продуктивно попрацювати в п’ятьох комітетах, взяти участь у дискусіях та майстер-класах, обговорити проблеми та інші актуальні питання сьогодення, обмінятися досвідом.  Крім того, заплановано проведення вуличної Ярмарки громадських організацій та ініціативних груп, у рамках якої пройде презентація роботи громадських об’єднань.

Учасники форуму забезпечуються послугами з проживання та харчування, роздатковим матеріалами та брендованою футболкою. Оплата проїзду до Кременчука та у зворотній напрямок – за рахунок учасника.

Увага! Усі форми заявок приймаються на електронну пошту: [email protected] .

Результати відбору учасників Міжрегіональний молодіжний форум «Молодь, мир та безпека» стануть відомі 12 серпня 2017 року, кожного учасника буде повідомлено особисто та список учасників буде опубліковано на сайті www.moiod.org.ua .

АНКЕТА: forma_moderator_2017

Контакти:
Сайт: www.molod.org.ua
Соціальні мережі: https://www.facebook.com/parlament.kremenchuk
Контактні телефони: (068) 018-18-95, (05366) 3-51-06



Схожі матеріали:
👁 1400
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: форум, Міжрегіональний молодіжний форум




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ