Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.11.2016

Про моделі формування лідера в школі


Учасники семінару Гребінківщини відзначені Подяками Полтавського обласного інституту післядипломної освіти ім. М.В. Остроградського


Про моделі формування лідера в школі31 жовтня на базі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського проведено засідання спеціальної дослідницької групи (СДГ) «Філософія лідерства в освіті» на тему «Розроблення моделей шкільної лідерської освіти».

Метою проведення заходу було представлення учасниками СДГ розроблених моделей формування лідера в школі та вивчення досвіду педагогів Гребінківського району з формування лідерської компетентності в школі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині проведено районний етап VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу

До уваги учасників семінару були представлені презентації директора Лисенка Олександра Миколайовича на тему «Формування лідерської компетентності у Майорщинській ЗОШ І-ІІІ ст.», «Формування лідерської компетентності учнів Гребінківської гімназії як засіб соціалізації особистості у суспільстві» Зінченко Людмили Миколаївни, заступника директора з науково-методичної роботи та «Модель шкільної лідерської освіти в Короваївській ЗОШ І-ІІІ ст.» директора Кривенченка Миколи Федоровича.

Учасники семінару дали високу оцінку роботі освітян району в напрямку формування лідера в школі через створення мотивації успіху на основі впровадження в навчально-виховний процес нових педагогічних технологій. Учасники семінару району відзначені Подяками Полтавського обласного інституту післядипломної освіти ім. М.В. Остроградського.

 

 

 

 

 

 


 

Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 822
Категорія: Шкільний екран
Теги: семінар, освіта, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ