Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.11.2018

Про організацію харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах Гребінківщини


Здоров'я дітей - пріорітет


Здоров'я дітей - пріорітетЗ метою забезпечення регулярного контролю за умовами організації безпечного та якісного харчування дітей у закладах освіти, для забезпечення дотримання якості продуктів харчування та санітарно-фізіологічних норм їх споживання 27 листопада 2018 року у відділі освіти, молоді та спорту відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Гребінківського району та відповідальних за організацію харчування у закладах освіти.

Нараду провела начальник відділу освіти, молоді та спорту Носова Наталія Станіславівна. В нараді взяв участь перший заступник голови Гребінківської райдержадміністрації Запорожець Сергій Вікторович, який наголосив на посиленні контролю за організацією харчування дітей.

Наталія Станіславівна зазначила, що з метою вивчення стану організації харчування учнів в школах району з 5 по 20 листопада 2018 року відділом освіти, молоді та спорту була здійснена перевірка, за результатами якої виданий наказ, в якому системно проаналізовано стан організації харчування.

Бухгалтер відділу освіти, молоді та спорту Радченко А.В. ретельно зупинилась на роботі кухарів та відповідальних за організацію харчування, відповіла на запитання присутніх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Короваївська ЗОШ І-ІІІ ступенів: День Гідності та Свободи

Керівникам закладів освіти доручено:

- вжити невідкладних заходів щодо створення безпечних умов організації харчування дітей;
- встановити постійний контроль за дотриманням меню, технологією приготування страв, веденням відповідної документації, виконанням натуральних норм харчування учнів, виходом страв згідно меню, веденням журналу оперативного контролю за станом організації харчування.

 

Здоров'я дітей - пріорітет

 

Здоров'я дітей - пріорітет



Схожі матеріали:
👁 1111
Категорія: Шкільний екран
Теги: діти, Гребінківщина, Харчування, школи, здоров'я




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ