Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.09.2017

Про особливий режим роботи Гребінківського районного суду Полтавської області


На період розгляду справ невідкладного судового розгляду, встановлено інший режим роботи


Про особливий режим роботи Гребінківського районного суду Полтавської областіУ зв’язку з надходженням до Гребінківського районного суду Полтавської області скарг про ненормовані робочі дні суду, вважаємо за доцільне надати зацікавленій аудиторії деякі роз’яснення з цього приводу.

З 31.10.2016 року у Гребінківському районному суді Полтавської області діють Правила внутрішнього службового розпорядку, затверджені рішенням зборів державних службовців Гребінківського районного суду Полтавської області, згідно з пдп. 2 розділу ІІІ яких визначено, що у зв’язку зі службовою необхідністю, зумовленою специфікою та особливостями роботи, у суді може встановлюватися інший режим роботи відповідно до законодавства про працю.

Крім цього, розпорядженням голови суду «Про встановлення іншого режиму роботи» від 16.01.2017 року на випадок розгляду кримінальних проваджень невідкладного судового розгляду, передбачених КПК України, працівникам суду було встановлено режим роботи інший, який необхідний для розгляду таких проваджень, але в межах тривалості 40-годинного робочого тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спростування інформації

Таким чином, на період розгляду справ невідкладного судового розгляду, встановлено інший режим роботи, при якому чітко дотримуються норми тривалості робочого часу.

Гребінківський районний суд


Схожі матеріали:
👁 971
Категорія: Актуально
Теги: районний суд, Суд, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ