Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.10.2016

Про підготовку до опалювального сезону


Попередньо планується початок опалювального сезону на 15 жовтня


Про підготовку до опалювального сезону7 жовтня відбулося чергове засідання районної координаційної ради з контролю за виконанням заходів щодо підготовки народного господарства Гребінківського району до роботи в осінньо-зимовий період 2016/17 року.

Голова координаційної ради, заступник голови райдержадміністрації О. В. Князев нагадав присутнім, що координаційна рада діє відповідно Розпорядження голови РДА В. В. Роспопова від 17.05.2016 року №189 “Про підсумки роботи житлово-комунального господарства райолну в осінньо-зимовий період 2015/ 16 року та завдання з підготовки до роботи в опалювальному сезоні 2016/17 року”

На засіданнях ради було проаналізовано проходження опалювального сезону 2015/16 років, відзначено, що житлово-комунальне господарство функціонувало задовільно, значних довготривалих аварій на системах теплопостачання не було, енергоносії використовувалися більш економно але були в роботі деяких підприємств і певні прорахунки.

Щоб їх уникнути та провести новий опалювальний сезон на високому рівні, затверджено план комплексних заходів щодо підготовки житлово-комунального господарства району до роботи у осінньо-зимовий період та сталого проходження опалювального сезону.

Про виконання цього плану та конкретні проведені заходи розповів О. Ф. Охріменко, начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ РДА, заступник голови координаційної ради. Він відзначив, що заплановані заходи у закладах охорони здоров'я, освіти та культури проведені, підготовка до опалювального сезону йде відповідно розроблених планів.

На засіданні координаційної ради прозвітували про свою роботу члени координаційної ради та запрошені: начальник Гребінківського ККП І. М. Шпідько, комендант житлового фонду Гребінківського ККП С. І. Могила, начальник Гребінківської філії ПАТ “Полтаваобленерго” І. В. Тищенко, начальник виробничого підрозділу “Гребінківського БМЕУ” регіональної філії “Південна залізниця” ПАТ “Укрзалізниця”, А. В. Запорожець, старший майстер Гребінківської дільниці ОКВПТГ “Лубнитеплоенерго“ В. С. Стеценко, директор п/п “Текто" М. Б. Смиковський, голова ОСББ “ДОбробут-1” (вул. Полтавська, 6) Ю. П. Копилов Серед проведених робіт: заміна запірної арматури системи опалення житлових будинків по вул. Незалежності №3, 4, 9а та ін., ремонт даху будинку №18 по вул. Локомотивна, ремонт димовентиляційних каналів будинків по вул. Полтавська №4, 9 та ін., прошивка та дезинфекція водонапірних башт ст. Гребінка, капітальний ремонт свердловини №2 в м. Гребінка, заміна силових трансформаторів (7 шт.) та інші роботи з підготовки до осінньо-зимового сезону.

Перед присутніми виступив головний державний інспектор управління Держпраці у Полтавській області Ю. П. Кундіренко, який нагадав про правила експлуатації газового обладнання та відповідальність за їх порушення.

Потрібно відповідально ставитися до виконання усіх запланованих заходів, і тоді опалювальний сезон пройде без зривів і надзвичайних ситуацій.

Попередньо планується початок опалювального сезону на 15 жовтня 2016 року.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1394
Категорія: Лубенська РДА
Теги: опалювальний сезон, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ