Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.12.2017

Про підсумки роботи Лубенської ОДПІ


Завдяки платникам податків мобілізація платежів за січень-вересень 2017 року склала 1116,2 млн. грн


Про підсумки роботи Лубенської ОДПІНа черговій нараді Лубенської районної державної адміністрації начальник Лубенської ОД ПІ ГУДФСу Полтавській області О. Коломієць інформував про роботу інспекції протягом 9-ти місяців 2017 року.

В своїй доповіді О. В. Коломієць зазначив про сприяння Лубенською ОДПІ наповненню 117 місцевих бюджетів, з яких 105 сільських рад, 6 об’єднаних територіальних громад (Засульської, Пирятинської, Семенівської, Клепачівської, Новоавраміської, Покровсько – Багачанської (останні три по Хорольському району), 3-х селищ (Гребінка, Оржиця, Чорнухи) та 2-х міст (Лубни та Хорол).

Завдяки платникам податків, які виконали свій конституційний обов'язок та зареєстровані не території обслуговування Лубенської ОДПІ мобілізація платежів за січень-вересень 2017 року склала до Зведеного бюджету України 1116,2 млн. грн., з них до державного бюджету - 468,2 млн. грн., до місцевих бюджетів різних рівнів 648,0 млн. грн. Крім того, за звітний період платниками сплачено 392,6 млн. грн. єдиного внеску.

Як зазначив О. Коломієць, за 9 місяців 2017 року Центри обслуговування платників (далі ЦОП), які функціонують при Лубенській ОДПІ Головного управління ДФС у Полтавській області, відвідало 115817 платників податків – підприємців та юридичних осіб, а також пересічних громадян, в тому числі по головному офісу Лубенської ОДПІ – 44317 платників, що становить 38,3 відсотка від загальної кількості відвідувачів. Персоналом ЦОП в звітному періоді надано 28952 адміністративні послуги, в тому числі головним офісом – 8096, або 28 відсотків від наданих послуг по ОДПІ.

Звернув увагу присутніх, що з метою вивчення рівня ефективності та якості надання послуг у Центрах обслуговування платників фахівцями Лубенської ОДПІ проводилися письмові опитування за допомогою розташованої в холі ЦОП скриньки пропозицій та побажань. Так, за період січень – вересень 2017 року через такі скриньки отримано 142 письмові анкети відвідувачів, в яких надано позитивну оцінку роботи Центрів обслуговування платників в 2130 відгуках, в тому числі по головному офісу - 30 анкет з 450 позитивними відгуками.

На завершення свого виступу О. Коломієць зауважив, що на даний час далеко не всі громадяни сплатили за користування земельними ділянками. Запросив громадян, які не отримали повідомлення про сплату земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, але є потенційними платниками, чи мають сумніви щодо необхідності оподаткування, звернутися до податкового органу для проведення звірки.

Лубенська ОДПІ ГУ ДФС у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 818
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: підсумки, Лубенська ОДПІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ