Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.12.2016

Про позитивні зміни сервісних центрів МВС в Полтавській області


В сервісних центрах МВС працює клієнтоорієнтований персонал


Про позитивні зміни сервісних центрів МВС в Полтавській області Вже понад рік функціонують сервісні центри МВС, діяльність яких разюче відрізняється від раніше існуючих МРЕВ ДАІ.І це непросто нова назва чи зміна зовнішнього вигляду колишніх МРЕВ, це центри нового рівня державного сервісу.

Так, по всій Україні поступальними кроками почали відкриватися сервісні центри МВС нового зразка: обладнані електронною чергою, зручною інформаційною системою, планшетом для оцінки якості надання послуг, веб-камерами для моніторингу якості обслуговування та відстеження черг онлайн.

Окрім функціональних зручностей, в сервісних центрах МВС працює клієнтоорієнтований персонал, адже надважливим є якісне обслуговування клієнтів та налагодження комунікації з суспільством.

Про позитивні зміни варто говорити, адже досягнуті результати надихають на нові ідеї, спрямовані на покращення взаємин між державою і громадянином.

Владислав Криклій - молодий, креативний директор Головного сервісного центру МВС, що очолює команду реформаторів, підводячи підсумки за рік роботи говорить мовою цифр, що  впроваджений договір купівлі-продажу у сервісних центрах МВC за рік зекономив громадянам півмільярда гривень:

- Одним із перших кроків реформи, коли рік тому на зміну МРЕВ почали створювати сервісні центри МВС, стала ліквідація довідки-рахунку, за якою раніше здійснювали перереєстрацію транспортних засобів. Довідка-рахунок, яку прозвали «Королевою корупції», була знищена. Замість неї у зручних та комфортних для громадян сервісних центрах МВС запровадили безкоштовний електронний договір купівлі-продажу, який оформлюється безпосередньо у адміністратора центру. Саме завдяки електронному договору купівлі-продажу послуга стала швидкою та зручною, а сам процес оформлення авто триває від 2 до 3 годин.

Звісно, є ще над чим працювати, але вороття до скутих корупційними путами механізмів діяльності сервісних центрів не буде.

Прес служба РСЦ МВС в Полтавськійобласті


Схожі матеріали:
👁 973
Категорія: Прес-реліз
Теги: зміни, сервісний центр, МВС




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ