Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.08.2020

Про те, чим живе громада – на нараді


Комунальники завершують ремонт фасаду філії ЗОШ І-ІІ ст. №1


25 серпня відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провів міський голова Віталій Колісніченко. На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади, які стосувалися благоустрою, соціальної сфери, медицини, культури, фінансів, містобудування та освіти.

Зокрема, відновлюються роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Євгена Гребінки та роботи по заміні мереж теплопостачання по провулку Спортивному.


Про те, чим живе громада – на нараді
 

Комісія, до якої увійшли представники міської ради, відділу освіти ОТГ та представники Гребінківського районного управління Держпродспоживслужби, на чолі із заступником міського голови В.А.Волошиним  перевірили готовність усіх закладів освіти громади до нового навчального року. Висновок комісії всі заклади готові до роботи з дотриманням усіх необхідних карантинних умов. Відповідно до Постанови №42 Головного санітарного лікаря України у кожному навчальному закладі розроблений план заходів для роботи в період адаптивного карантину. Завчасно були закуплені засоби індивідуального захисту, безконтактні термометри, антисептики, дезінфектори та інше необхідне на суму 86 тисяч гривень. Також комісія відмітила суттєве покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів за останні 2 роки: відремонтовані класи та їдальні, закуплені нові меблі та техніка, встановлено енергозберігаючі вікна.

 
Про те, чим живе громада – на нараді
 

Комунальники завершують ремонт фасаду філії ЗОШ І-ІІ ст. №1, розчищають чагарники на кладовищі у с.Загребелля та по вулиці Чернишевського у м.Гребінка. Крім того Гребінківським ККП спільно з працівниками спортивного комплексу проведенно прибирання на стадіоні «Юність», вивезено причеп сміття, яке залишають недобросовісні мешканці громади на території стадіону.
 

Про те, чим живе громада – на нараді
 

Також обговорили заплановані заходи. 28 серпня в онлайн-режимі відбудеться традиційна серпнева конференція освітян громади, а 29 серпня відбудуться заходи до Дня пам'яті захисників України.

За результатами наради надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Схожі матеріали:
👁 766
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: щотижнева нарада, ремонт, Відділ освіти, міська рада, комунальники




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ