Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.01.2016

Про встановлення ставки транспортного податку


Гребінківська міська рада Полтавської області 2 сесія VII скликання


Гребінківська міська рада Полтавської області 2 сесія VII скликання (позачергова) (третє засідання)

РІШЕННЯ

22 січня 20016 року Про встановлення ставки транспортного податку

З метою приведення у відповідність до чинного законодавства місцевих податків і зборів, відповідно до статті 143 Конституції України, керуючись пунктом 10.2 статті 10, статтею 267 Податкового кодексу України (зі змінами та доповненнями) та статтями 26, 69 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гребінківська міська рада

ВИРІШИЛА:

Встановити на 2016 рік ставку транспортного податку, з розрахунку на календарний рік у розмірі 25000 гривень за кожен легковий автомобіль, що є    об'єктом оподаткування відповідно до підпункту 267.2.1 пункту 267.2 статті 267 Податкового кодексу України (зі змінами та доповненнями) тобто легкові    автомобілі, з року випуску яких минуло не більше п’яти років (включно) та середньоринкова вартість яких становить понад 750 розмірів мінімальної заробітної плати.

Затвердити Положення про транспортний податок (додається)

Вважати таким, що втратило чинність рішення ЗО сесії Гребінківської міської ради шостого скликання від 09.07. 2015 року «Про встановлення ставки транспортного податку».

Відділу з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин оприлюднити рішення в засобах масової інформації.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном (голова Бондрь І.М.).
Міський голова    В.І. КОЛІСНІЧЕНКО.


Схожі матеріали:
👁 1111
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: транспортний податок, Рішення, міська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ