Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.10.2017

Про встановлення тарифу на послуги централізованого опалення, що надаються ВП "Локомотивне депо Гребінка"


Тариф на послуги централізованого опалення, що надаються ВП "Локомотивне депо Гребінка"


ГРЕБІНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

13 жовтня 2017 року                                                                             №285

Про встановлення тарифу на послуги централізованого опалення, послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються виробничим підрозділом "Локомотивне депо Гребінка" регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Українська залізниця"

Розглянувши подання виробничого підрозділу "Локомотивне депо Гребінка" регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Українська залізниця" від 26.09.2017 року № ТЧ-12-01 -10/99, відповідно до статті 7,31,32 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", постанови Кабінету Міністрів України від 01. 06. 2011 р. № 869 "Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги", керуючись статтею 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет Гребінківської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити тариф на послуги централізованого опалення, що надаються виробничим підрозділом "Локомотивне депо Гребінка" регіональної філії "Південна залізниця" публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" для абонентів житлових будинків з будинковими приладами обліку теплової енерпї:

- за 1 Гкал - 1441, 32 грн. (з податком на додану вартість).

2. Встановити тариф на послуги централізованого постачання гарячої води, що надаються виробничим підрозділом "Локомотивне депо Гребінка" регіональної філії "Південна залізниця" публічного акціонерного товариства "Українська залізниця":
 
- 119,11 грн. за 1 м3 (з податком на додану вартість).

3. Зобов’язати виробничий підрозділ "Локомотивне депо Гребінка" регіональної філії"Південна залізниця" публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" в установленому порядку, з посиланням на це рішення довести до відома споживачів інформацію про зміну тарифів на послуги централізованого опалення та централізоване постачання гарячої води.

4. Даний тариф застосувати не менше, ніж за 15 днів з дня повідомлення про затвердження тарифів на теплопостачання в засобах масової інформації.

5. Відділу з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин виконавчого комітету Гребінківської міської ради забезпечити розміщення на офіційному сайті Гребінківської міської ради.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Зінченка В.М.
 
Міський голова В. І. Колісніченко


Схожі матеріали:
👁 1203
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: тариф, Гребінка, централізоване опалення, локомотивне депо




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ