Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.10.2017

Про встановлення тарифу на послуги з централізованого опалення


опалення 1м² загальної площі на протязі опалювального періоду - 39, 67 грн. (з податком на додану вартість)


23 жовтня 2017 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

Одним з основних було розглянуто питання про встановлення тарифу на послуги централізованого опалення, що надаються виробничим підрозділом «Кременчуцьке територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Українська залізниця».
 
ГРЕБІНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

     РІШЕННЯ


      23  жовтня  2017 року                                                                                № 290             

           
Про встановлення тарифу на послуги централізованого опалення, що надаються виробничим підрозділом «Кременчуцьке територіальне управління» філія «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Українська залізниця»

Розглянувши подання виробничого підрозділу «Кременчуцьке територіальне управління» філія «Центр будівельно-монтажних  робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Українська залізниця» від 19.10. 2017 року № ТУ БМЕС-9-06-0606/а, відповідно до статті 7, 31, 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення», постанови Кабінету Міністрів  України від 01. 06. 2011 р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», керуючись статтею 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет Гребінківської міської ради

ВИРІШИВ:

Встановити тариф на послуги централізованого опалення, що надаються виробничим підрозділом «Кременчуцьке територіальне управління» філія «Центр будівельно-монтажних  робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Українська залізниця»:
 
- опалення 1м² загальної площі на протязі опалювального періоду  -  39, 67 грн.  (з податком на додану вартість).       

Зобов’язати виробничий підрозділ «Кременчуцьке територіальне управління» філія «Центр будівельно-монтажних  робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Українська залізниця» в установленому порядку,  з посиланням на це рішення довести до відома споживачів інформацію про зміну тарифів на послуги централізованого опалення.

 Даний тариф застосувати не раніше, ніж за 15 днів з дня повідомлення про затвердження тарифів на теплопостачання в засобах масової інформації.

 Відділу з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин виконавчого комітету Гребінківської міської ради забезпечити  розміщення на офіційному сайті Гребінківської міської ради.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Зінченка  В.М.
 
 Міський голова  В.І. Колісніченко
 

ПОВІДОМЛЕННЯ
про встановлення тарифу на послуги з централізованого опалення
 
Виробничий підрозділ «Кременчуцьке територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» повідомляє, що згідно рішення виконавчого комітету Гребінківської міської ради від 23.10.2017 року №290 «Про встановлення тарифу на послуги з централізованого опалення, що надаються виробничим підрозділом «Кременчуцьке територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» встановлено тариф на теплопостачання на протязі опалювального періоду  - 39,67 грн. за 1 м² загальної площі (з податком на додану вартість).

Нарахування плати за даним тарифом буде проводитися з 10 листопада 2017 року.
 
Адміністрація ВП «Кременчуцьке територіальне управління».


Схожі матеріали:
👁 1383
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: послуги, тариф, централізоване опалення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ