Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.11.2018

Пробігові випробування тепловоза «Тризуб» проводять General Electric, КВБЗ, УЗ, та УкрНДІВ


На Крюківському вагонобудівному заводі знаходяться уже 15 локомотивів General Electric


Пробігові випробування тепловоза «Тризуб» проводять General Electric, КВБЗ, УЗ, та УкрНДІВ 8 листопада 2018 року, почалися пробігові випробування на Укрзалізниці першого тепловоза компанії General Electric - ТЕ33АС «Тризуб». Він уперше самостійно виїхав за ворота Крюківського вагонобудівного заводу, де тривало кінцеве складання локомотива, і прибув на залізничну станцію Крюків-на-Дніпрі.

Про це повідомили у прес-службі Крюківського вагонобудівного заводу.

Тут його проводжали у перший випробувальний рейс група керівників і працівників Укрзалізниці на чолі з директором з інженерно-технічного забезпечення Григорієм Бойком, представники КВБЗ на чолі з головою наглядової ради Володимиром Приходьком та інші.

Начальник станції Костянтин Барсков доповів про готовність до відправлення. Прозвучало обов’язкове оголошення: «На Кременчук відправляється вантажний поїзд. Будьте уважні і обережні!» Локомотив досить легко, як відзначили присутні залізничники, рушив з місця состав з 48 навантажених вагонів, загальною вагою 4,5 тисяч тонн! Далі маршрут поїзда пролягає до станції Ромодан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що вас обманюють? Родинний Клуб навчить обходити аферистів

У випробуваннях беруть участь машиністи Придніпровської залізниці, а також фахівці КВБЗ, General Electric, Українського науково-дослідного інституту вагонобудування, щоб у дорозі відслідковувати роботу всіх систем локомотива.

Нагадаємо, що на Крюківському вагонобудівному заводі знаходяться уже 15 локомотивів General Electric. Усі вони в роботі на різних стадіях готовності. Остання партія з 7 тепловозів прибула на підприємство 30 жовтня.

Наступні 15 машин з 30, передбачених договором, доставлятимуть в Україну партіями по 5 штук протягом наступних кількох місяців.

 

локомотив General Electric

 

локомотив General Electric

 

локомотив General Electric

 

локомотив General Electric

 

локомотив General Electric



Схожі матеріали:
👁 1083
Категорія: Прес-реліз
Теги: випробування, General Electric, тризуб, Укрзалізниця, локомотив, тепловоз




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ