Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.10.2019

Професія вчителя одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших професій


Педагогічна діяльність вимагає особливого покликання


Професія вчителя одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших професій. Можна сказати, що вчитель створює майбутнє країни, тому що від його праці багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, його переконання, світогляд, моральні якості.

Педагогічна діяльність вимагає особливого покликання. Вихованням і навчанням можуть займатися люди зі схильністю і любов’ю до цієї справи. Наші учителі люблять своїх учнів,передають свої знання іншим, захоплюються процесом навчання і виховання людини.


Педагогічна діяльність вимагає особливого покликання


Нагороджено:

Номінація «Мудрість. Досвід. Результат»

Статуеткою «Золота Грація» нагороджено Неживу Сергія Вячеславовича, заступника директора з навчально-виховної роботи, вчителя предмету «Захист Вітчизни» Рудківської загальноосвітньої школиІ-ІІІступенів.

Статуеткою «Золота Грація» нагороджено Тодорову Надію Василівну, вчителя математики Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Статуеткою «Золота Грація»та сертифікатом на грошову винагороду нагороджено Приходько Наталію Олександрівну, вчителя початкових класів Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Номінація «Трудова слава»
Статуетку «Золота Грація» та сертифікат на грошову винагороду вручено Дяченко Ользі Степанівні, вчителю хімії Кулажинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Переможцем у номінації" Моє покликання- діти" став вчитель історії та правознавства Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ділігул Юрій Юрійович.

Така ж статуетка та сертифікат на грошову винагороду твручено Пісні Тетяні Іванівні, вчителю англійської мови та керівнику шкільного Музею хліба Тарасівської загальноосвітньої школи.

Статуеткою «Золота Грація» та сертифікатом на грошову винагороду вручего учителю музики Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Іванченку Ірію Миколайовичу.

У номінації «Струна творчого неспокою» статуеткою «Золота Грація» та сертифікатом на грошову винагороду нагороджено Шевченко Олену Володимирівну, заступник а директора з виховної роботи Рудківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Такою ж статуеткою та сертифікатом на грошову винагороду нагороджено Цимбал Валентину Григорівну, учитель української мови та літератури Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Статуеткою «Золота Грація» та сертифікатом на грошову винагороду нагороджено Редьку Надію Олексіївну, заступника директора з навчально-виховної роботи та вчителя української мови та літератури Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Статуетку «Золота грація» та сертифікат на грошову винагороду отримала Симоненко Наталія Михайлівна, вчитель біології та хімії Овсюківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Переможницями в номінації "Перспектива. Молодість." стали дві молоді, красиві, креативно та творчо мислячі вчительки. Ткаченко Анастасія Сергіївна, заступник директора з виховної роботи, вчитель української мови та літератури Кулажинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Бескішкіна Альона Миколаївна, заступник директора з виховної роботи, вчитель української мови та літератури Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

ВІТАЄМО!

Наталія Носова, начальник відділу освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 730
Категорія: Шкільний екран
Теги: Золота Грація, Педагогічна діяльність, вчитель




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ