Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.07.2019

Професійні і побутові відпарювачі для одягу


Ручні моделі відпарювачів в першу чергу призначені для тонких, делікатних тканин


Виробники побутової техніки давно замислювалися над тим, як полегшити та прискорити процес прасування білизни. Одним з рішень став відпарювач. Він обробляє речі струменем розігрітої пари без безпосереднього контакту з гарячою поверхнею. В результаті не лише розпрямляються складки, але й усуваються запахи, покращується зовнішній вигляд одягу.

Якщо ви вирішили, що витрачати час і сили на прання вам не хочеться, то вам потрібний відпарювач для одягу. Він приведе в порядок речі швидко і практично у будь-якому місці — без розкладання прасувальної дошки і боязні зіпсувати річ: з відпарювачем ніколи нічого не пригорає. Гаряча пара усуває неприємні запахи та освіжає тканину, тому він незамінний, якщо ви один раз надівали річ і хочете зробити це ще раз, не стіраючи.


Як вибрати вертикальний відпарювач


На сьогодні дуже зручні та ефективні відпарювачі для одягу, являються парогенератори бренду Liting та iSteamer

Професійні відпарювачі Liting (Літінг) та iSteamer (айстімер)

Ручні моделі відпарювачів  в першу чергу призначені для тонких, делікатних тканин. Наприклад, шовку, шифону, органзи. У цих приладів невелика потужність подання пари. Найчастіше, вона не перевищує 20 грамів у хвилину.  У деяких відпарювачів є регулятор потужності пари. Якщо ви відпарюватимете відразу багато речей, зверніть увагу на об'єм резервуару для води. Популярні ручні моделі Liting: A7, A8, A6

Стаціонарні відпарювачі підходять для чищення верхнього одягу і взуття із замші та нубука. Вони допомагають прибрати пил і поверхневі плями, що не в'їдаються. Пара зволожує волокна, забруднення розм'якшуються і їх легко видалити щіткою з ворсинками, яка звичайно є в комплекті з відпарювачем. Підлогові відпарювачі підходять як для домашнього (побутового) так і комерційного використання (для магазину одягу, бутику, ательє). Усі деталі на steamers.com.ua.

Популярні підлогові моделі Isteamer: is803full copper, is-x3turbo (для дому), is712, Isteamer is209, is712, is704

Загалом, вертикальний відпарювач для одягу — це прилад, який дозволяє швидко розгладити пом'яті речі, привести в порядок штани, пальто, сорочки, сукні. Подібне устаткування підходить практично для усіх типів тканин, а оскільки відпарювач, на відміну від праски, не контактує з матеріалами, термін служби речей збільшується.

Як вибрати вертикальний відпарювач

Якщо ви вирішили придбати такий прилад, зверніть увагу на його характеристики:
  • потужність
  • об'єм резервуару
  • кількість пари: чим більше пари у хвилину робить паровий вертикальний відпарювач, тим швидше розгладжуються речі;
  • режими роботи — для домашнього користування ця вимога не критична, проте якщо ви вибираєте інструмент для комерційного використання або міні-пральні, підберіть мультирежимний вертикальний відпарювач, відгуки про яке найпозитивніші.
Виробники  Liting та iSteamer додатково комплектують прилади щітками для одягу, затисками, плічками, насадками, які полегшують користування.

Де найкраще придбати пристрій?

Вибрати відпарювач допоможе інтернет-магазин SteamerS.. У каталозі представлено устаткування за оптимальними цінами, а також є детальний опис кожного товару. Ціна формується залежно від бренду виробника, потужності та функціональних особливостей.

Схожі матеріали:
👁 1172
Категорія: Прес-реліз
Теги: Потужність, прання, відпарювач




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ