Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.01.2021

Профнастил (Металопрофіль): стіновий, покрівельний, фасадний, для парканів


Різновиди профлиста, значення маркування


Широка область застосування робить профнастил затребуваним покрівельним матеріалом, популярним в промисловому, житловому, комерційному будівництві. Популярність обумовлена ​​невисокою вартістю, швидкістю монтажу, універсальністю.

Замовити і купити Профнастил (Металопрофіль) та оздоблювальні матеріали у Рівному, Луцьку, Сарнах та Хмельницькому за вигідною ціною можна в компанії «ДахСтрой» http://dahstroy.com.ua/catalog/profnastil. Менеджери підприємства розкажуть про особливості використання профілю, можливості застосування при перекритті даху, в якості стінового матеріалу.

Профнастил, який використовується при спорудженні госпбудівель, гаражів, житлових будинків, відрізняється високою міцністю, довговічністю, естетичністю. З сталі, марки яких перераховані в ГОСТах, виготовляється холоднокатаний оцинкований лист. Профнастил виготовляють із заготовок товщиною від 0,4 до 1 мм. Висота хвилі становить 8-114 мм.

Профнастил (Металопрофіль)
 

Різновиди профлиста, значення маркування

Оцинкований профнастил різниться по:
  • висоті;
  • конфігурації;
  • ширині.
Маркування визначається в залежності від призначення будматеріалу, висоти, товщини використовуваної сталі. Фахівці підбирають потрібну позицію з варіантів (С8, С10, С20, МП20, НС35, МП35, С44, НС44, НС57, Н60, Н75, Н114). Висока цифра в назві вироби свідчить про висоту профілю, товщині матеріалу. Такий показник гарантує поліпшені несучі характеристики готового виробу за рахунок високих ребер жорсткості.

Монтажникам слід враховувати той фактор, що зі збільшенням надійності, міцності листа, зростає і його вага.

Вирішивши купити профнастил, слід враховувати, що умовно він підрозділяється на чотири підгрупи:
 
✔️ Для виготовлення парканів. Він об'єднує групу профілів С8, С10, С20, С21, характеризується низьким профілем. Стіновий матеріал незамінний при обшивці фасадів, спорудженні огорож, підшивці стель.

✔️ Фасадний. Приблизно з такими ж характеристиками, виготовлений з нізкопрофілірованних листів з невисокою твердістю.

✔️ Покрівельний. Відрізняється маркуванням 20 (С20, МП 20) і більш. Використовується при спорудженні каркасних будинків, для перекриття покрівлі.

✔️ Несе. З маркуванням від НС35 по Н114. Користується популярністю у будівельників, що займаються швидковозводимими будівлями.

Покрівельний варіант продукції має спеціальну канавку, розташовану в місцях з'єднання. Такий пристрій призначається для водовідведення з покрівлі. У матеріалі з аналогічною формою профілю, призначеної для облагородження фасаду, такої особливості немає.

Купуючи профнастил для даху, можна купити несе варіант. Він підійде для облаштування покрівлі, фасаду.

Правила вибору

Менеджери пояснять, що наявність гарантії, її термін, вартість, залежить від ряду факторів:
 
✔️ щільності оцинкування. Вирішальний вплив на термін служби металу надає щільність покриття поверхні шаром цинку. Цей фактор важливий і для виробів, покритих полімером. Слід пам'ятати, що продукція супер економ класу не розрахована на тривалу експлуатацію. Шар цинку 80-100 г / м2 не в змозі забезпечити тривалий захист від корозії. Рекомендовані стандартні показники повинні починатися від 140 г / м2. Вартість продукції з невисоким показником оцинкування значно нижче стандартної, але і служить такий виріб обмежений термін;

✔️ товщина листа. До економ класу належить продукція, виготовлена ​​зі сталі товщиною 0,35 і 0,4 мм. Більш надійні профлисти, виготовлені з заготовок товщиною 0,45 мм, 0,5 мм. Для самих надійних, довговічних виробів застосовується метал товщиною 0,55; 0,6; 0,7; 0,8-1,2 мм. Вартість виробу, його надійність, знаходиться в прямо пропорційній залежності від його товщини.

✔️ полімерне покриття. Необхідно звертати увагу на якість покриття. Воно безпосередньо впливає на довговічність, привабливість, збереження яскравості забарвлення. Стандартний оцинкований прокат прослужить набагато менше, ніж такий же лист, покритий шаром полімеру. Відповідно, вартість якісної продукції, покритої полімерною фарбою буде вище, ніж простий оцинковки.


Схожі матеріали:
👁 423
Категорія: Прес-реліз
Теги: Профнастил, покрівельний матеріал, металопрофіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ