Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.10.2020

Програма кандидата на посаду міського голови Гребінківської ОТГ Рудя Владислава Олексійовича


Програма кандидата на посаду міського голови Гребінківської ОТГ


Маю ряд напрацювань щодо заходів для покращення добробуту жителів громади, благоустрою, екологічного, соціального, культурного напрямків розвитку гребінківської громади.

1. Взяти на баланс Гребінківської ОТГ водопостачальну систему , утримувати і обслуговувати її. Надати послуги по забезпеченню громадян якісною питною водою за прийнятну ціну. Встановити бювети на території громади.

2.Створити цех по виготовленню тротуарної плитки і бетонних виробів на потреби громади і таким чином створити нові робочі місця для своїх громадян, збільшити прибутковість підприємства, що буде в комунальній власності , за рахунок створення будівельних бригад, які зможуть працювати над повним циклом - від виготовлення до монтажу тротуарної плитки в межах і за межами Гребінківської ОТГ. Сприяти створенню ряду комунальних підприємств різних напрямків для забезпечення громади робочими місцями і товарами, необхідними для жителів громади.

3. Сприяти створенню і надання фінансової допомоги на розвиток індивідуального підприємництва від громади селянам, які створять на базі своїх паїв малі аграрні підприємства по вирощуванню певних культур: ягід, овочів, саджанців. Таким чином вдасться створити додаткові робочі місця, збільшити прибуток людям і надходження в бюджет за рахунок легального бізнесу.

Рудь Владислав Олексійович
 

4.Екологічний напрямок : проведення циклу заходів, щоб дати річці нове життя - придбати на баланс громади земснаряд і разом з залученими спеціалістами, грамотно і без шкоди довкіллю провести чистку річки і благоустрій прирічкової території. Провести чистку ставків, що знаходяться на території громади. Надалі земснаряд може приносити прибуток громаді за рахунок надання подібних послуг навколишнім громадам, що дасть нові робочі місця і надходження в бюджет.

5. Облаштування місця для родинного відпочинку в межах міста Гребінка, а саме - облаштування барбекю-парку з дотриманням усіх вимог пожежної безпеки і санітарної безпеки. Озелення міста і сіл, територій загального користування рослинами для міського благоустрою: хвойними, парковими, екологічно придатними для нашої місцеврсті, зокрема павловніями.

6.Покращення стану доріг міст і сіл громади: всі тротуари покрити тротуарною плиткою і зробити велодоріжки, щоб убезпечити життя велосипедистів. Залучення інвесторів і коштів громади для забезпечення малих вулиць покриттям, прийнятним для життя вуличан.

7.Інвестувати в спорт, культуру, освіту, транспортне сполучення між селами, зручне транспортування дітей до школи , створити для роботодавців умови здорової конкуренції між собою, що вплине на підвищення заробітних плат найманих працівників.

8. Надання рівних умов у фінансуванні проектів як по Гребінці , так і по селам.

9.Зменшити необгрунтовано високі заробітні плати працівників мерії і підрозділів.

Схожі матеріали:
👁 599
Категорія: Актуально
Теги: Гребінківська ОТГ, Рудь Владислав, Вибори2020, Гребенка, міський голова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ