Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.01.2017

Програма менторства для жінок з числа ВПО (Полтавська область)


В рамках проекту передбачається також широка інформаційна кампанія в засобах масових інформацій про досягнення


Програма менторства для жінок з числа ВПОГромадська організація «Інститут гендерних трансформацій» запрошує жінок Полтавщини, які мають власне підприємництво або досягли високого соціального статусу в науковій, громадській, творчій або іншій публічній сфері взяти участь в конкурсі на менторство для жінок з числа внутрішньо переміщених осіб в рамках проекту «Спеціальний капітал жіноцтва Полтавщини - жінкам внутрішньо переміщеним особам». Дедлайн - 26 січня 2017 р.

В рамках проекту передбачається, що жінки – переселенки - пройдуть 10-ти денне стажування на підприємствах або робочих місцях жінок-полтавок, під час якого успішні полтавські жінки поділяться власним життєвим досвідом, дадуть поради щодо формування лідерських якостей, «секретами» дієвих комунікацій в місцевому соціально економічному просторі тощо.

За участь в проекті, який реалізується за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, жінки-полтавки пройдуть безкоштовно 3-х місячне навчання англійській мові, візьмуть участь в обміні делегацій між організаціями ділових жінок Полтавщини та організаціями бізнес-леді країн Середземномор’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам внутрішньо переміщеним особам

В рамках проекту передбачається також широка інформаційна кампанія  в засобах масових інформацій про досягнення полтавських жінок, які візьмуть участь в нашому проекті.

Для участі в конкурсі серед успішних полтавських жінок можна зареєструватися за посиленням до 26 січня 2017р.

Проект здійснено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Менеджер по зв’язкам
з громадськістю ГО «Інститут
гендерних трансформацій» Олеся Кобзар


тел. для довідок:   050-526-74-75 0532-50-03-15



Схожі матеріали:
👁 928
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: жінки, громадська організація, Полтавщина, переміщені особи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ