Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.07.2019

Протикрадіжні системи для магазинів


Деактиватори — призначені для деактивації захисних етикеток і кодів


Типова антикрадіжна система для магазину може бути акустомагнітною, комбінованою, радіочастотною або електромагнітною і представлена наступними компонентами:
  1. захисні детектори та етикетки — кріпляться на товари та майно магазину, яке не підлягає винесенню;

  2. антикрадіжні ворота або антени — розпізнають етикетки, що не деактивуються при купівлі, і датчики при їх винесенні з магазину. Ціна на противокрадіжне устаткування цього типу одна з найвищих;

  3. знімачі детекторів — призначені для видалення об'ємних датчиків з товарів при їх продажі;

  4. деактиватори — призначені для деактивації захисних етикеток і кодів.

  5. Навіщо потрібні антикражні системи?

Протикрадіжні системи для магазинів
 

Найуразливішою стороною радіочастотної системи захисту від крадіжок "антизлодій" являється вплив один на одного близько розташованих антикрадіжних систем. Проте пристрої, що реалізовуються в "Supremo", подібного недоліку не мають.

Окрім основного призначення, протикрадіжні системи захисту від збиткових крадіжок можуть виконувати для магазинів і додаткові функції, такі як підрахунок інтегрований, підрахунок відвідувачів і магнітодетекція. Усе це устаткування створює сучасний вигляд магазину, захищеного протикрадіжним устаткуванням.

Перехід більшості магазинів на принцип самообслуговування значно полегшує покупцям можливість вибору товару, але в той же час, дає простір для крадіжки. Для відвертання несанкціонованого винесення товарів призначений цілий комплекс протикрадіжного устаткування, що складається з антикрадіжних воріт, датчиків і етикеток, і так само знімачів і деактиваторів.

Перед тим, як здійснити вибір системи, необхідно оцінити:
  • тип товару, що захищається;
  • ширину проходу, що охороняється;
  • необхідність застосовувати одноразові або багаторазові противокрадіжні (антикражні) витратні матеріали
  • формат і параметри торгового залу, рівень перешкод в нім і інше.
Купити антикрадіжні системи можна на сайті supremo.com.ua. Серед товарів представлені не лише перераховані компоненти в асортименті, але і допоміжні засоби захисту, такі як захисні датчики, антикрадіжні бокси, сейфери для магазинів, деактиватори, ключі-знімачі, ручні детектори і інші. Сформувати комплект необхідних компонентів для створення протикрадіжної системи в інтернет магазині Supremo допоможуть фахівці, компетентні в цій області.

Схожі матеріали:
👁 631
Категорія: Прес-реліз
Теги: Магазини, Деактиватори, Протикрадіжні системи, антикражні системи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ