Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.05.2018

Проведено інструктивно-методичну нараду


На нараді обговорено ряд важливих та актуальних питань


Проведено інструктивно-методичну нараду8 травня 2018 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації проведено інструктивно-методичну нараду із заступниками директорів з навчально-виховної роботи шкіл району.

На нараді обговорено ряд важливих та актуальних питань.

З нагоди відзначення в районі Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Хворостян Олександра Олександрівна розповіла присутнім про героїчну роль жінки в період Другої світової війни, яка винесла на своїх плечах весь тягар воєнного лихоліття.

Носова Наталія Станіславівна, начальник відділу освіти, молоді та спорту, наголосила на пріоритетності виховання у молоді почуття патріотизму, національної гідності, готовності до захисту своєї держави, шанобливого ставлення до старшого покоління.

«Про організоване проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році» доповідала методист методичного кабінету Бузало Катерина Іванівна. Катерина Іванівна ознайомила з Порядком проведення ЗНО-2018 та ДПА, правилами перевезення учнів до пунктів тестування, про допуск учасників до пунктів тестування, отримання результатів ЗНО у відомостях результатів ДПА, про загальні помилки в оформленні сертифікаційних робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможці I Всеукраїнської інтернет-олімпіади

«Про типові освітні програми, затверджені наказами МОН від 20.04.2018 № 405, № 406, № 407, № 408 та розробка проектів робочих навчальних планів на 2018/2019 н.р.» доповіла завідуюча методичним кабінетом Бігун Наталія Олексіївна. Детально розглянуто обсяг навчального навантаження, очікувані результати навчання учнів, рекомендовані форми організації освітнього процесу та опрацьовано методичні рекомендації щодо розробки робочих навчальних планів.

В кінці наради надано відповідні доручення.

 

Проведено інструктивно-методичну нараду

 

Проведено інструктивно-методичну нараду

 

Проведено інструктивно-методичну нараду

 

Проведено інструктивно-методичну нараду

 

Проведено інструктивно-методичну нараду

 

Проведено інструктивно-методичну нараду



Схожі матеріали:
👁 799
Категорія: Шкільний екран
Теги: національна гідність, нарада, Патріотизм




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ