Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.10.2016

Проведено нараду для керівників загальноосвітніх навчальних закладів Гребінківщини


Учасники наради обговорили графік проведення ІІ (районного) етапу, визначено базові школи по проведенню олімпіад


Проведено нараду для керівників загальноосвітніх навчальних закладів Гребінківщини4 жовтня 2016 року на базі Гребінківської гімназії було проведено нараду для керівників загальноосвітніх навчальних закладів за участі вчителів фізики загальноосвітніх навчальних закладів.

На порядку денному стояли питання “Про проведення моніторингу з фізики”, “Про проведення І-ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016-2017 навчальному році”.

По першому питанню доповідала методист раймотодкабінету Бузало Катерина Іванівна, яка ознайомила присутніх з порядком проведення моніторингу з фізики, який відбудеться 18 жовтня та порядком реєстрації учасників моніторингу, націлила керівників навчальних закладів на створення сприятливих умов для проведення заходу.

По другому питанню доповідала завідуюча райметодкабінетом Бігун Наталія Олексіївна, яка озвучила присутнім наказ відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації від 03.10.2016 р. № 96 “Про проведення І-ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016-2017 навчальному році”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №2: Премія "Золота грація"

Учасники наради обговорили графік проведення ІІ (районного) етапу, визначено базові школи по проведенню олімпіад. Також Наталія Олексіївна ознайомила присутніх із наказом МОН України № 668 від 14.06.2016 року “Про проведення всеукраїнського конкурсу “Учитель року — 2017” та доручила провести відповідну роботу в педагогічних колективах.
 
 
Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1203
Категорія: Шкільний екран
Теги: нарада, освіта, олімпіада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ