Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.02.2018

Проведено нараду із заступниками директорів закладів загальної середньої освіти


На нараді обговорено питання про організацію реєстрації на ЗНО у 2018 році


Проведено нараду із заступниками директорів закладів загальної середньої освіти2 лютого 2018 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації відбулася нарада із заступниками директорів закладів загальної середньої освіти з навчально-виховної роботи.

На нараді обговорено питання про організацію реєстрації на ЗНО у 2018 році, навчально-методичне забезпечення початкової освіти в умовах реалізації Державного стандарту та план проведення виховних заходів у лютому 2018 року.

Нараду відкрила начальник відділу освіти, молоді та спорту Носова Н.С.

Наталія Станіславівна звернула увагу на  підготовку до ЗНО учителів та учнів, роль учителя в підготовці учнів, адже  головним для вчителя є не запитання «Як підготувати учнів до ЗНО?», а яким чином організувати навчальний процес, щоб забезпечити набуття учнями визначених компетентностей. Формулу успішного проходження тестування можна орієнтовно виразити так: «систематизовані знання + сформовані предметні компетентності + досвід роботи з тестами».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із наступного вівторка гребінчани зможуть зареєструватися на ЗНО

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА доручила заступникам директорів надати план заходів на 2017-2018 навчальний рік щодо посилення інформаційно-роз’яснювальної та навчально-тренувальної роботи серед учителів, учнів та їх батьків в рамках підготовки до ЗНО-2018.

Перед присутніми виступили Бігун Н.О., Бузало К.І., Дикий В.Г.

 
Нарада із заступниками директорів закладів загальної середньої освіти


Нарада із заступниками директорів закладів загальної середньої освіти


Схожі матеріали:
👁 975
Категорія: Шкільний екран
Теги: освіта, нарада, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ