Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.05.2019

Проводиться формування громадських інспекторів з охорони довкілля


Громадськими інспекторами можуть бути громадяни, які мають досвід природоохоронної роботи


Виконавчий комітет Гребінківської міської ради інформує, що відповідно до «Положення про Державну екологічну інспекцію Центрального округу», затвердженого наказом Державної екологічної інспекції України від 17.05.2018 № 82, «Положення про громадськиих інспекторів з охорони довкілля», затвердженого Міністерством екології та природних ресурсів України від 27.02.2002 № 88, Держекоінспекцією Центрального округу проводиться формування громадських інспекторів з охорони довкілля, до складу яких входять громадські активісти, вчені, представники громадських організацій екологічного спрямування, керівники районних осередків.


Громадські інспектори з охорони довкілля


Громадські інспектори з охорони довкілля є важливою складовою частиною системи екологічного управління та відіграють значну роль у забезпеченні реалізації державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Громадськими інспекторами можуть бути громадяни України, що досягли 18 років, мають досвід природоохоронної роботи та пройшли співбесіду в органах Держекоінспекції.

З метою посилення державного нагляду (контролю) у галузі охорони навколишнього природного середовища, ефективної взаємодії природоохоронної діяльності, оперативного реагування та вирішення проблем виявлених порушень вимог природоохоронного законодавства  розглядається питання щодо оформлення бажаючих осіб, які б могли входити до складу громадських інспекторів з охорони довкілля Полтавської області та виконувати роботу на громадських засадах, без увільнення від основної роботи і без додаткової оплати праці.

За більш детальною інформацією прохання звертатись за адресою: м.Гребінка, вул. Ярослава Мудрого,35, телефон: (05359) 91206.

Схожі матеріали:
👁 649
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, охорона довкілля




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ