Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.02.2020

Психологічна консультація онлайн


Онлайн косультації з психологом Єлизаветою Губар


Онлайн консультування або допомога психолога по інтернету, не так вже і нова, історія її починається з того моменту, коли Інтернет зайняв в нашому житті значну роль. Незважаючи на те, що безпосередня, очна робота з психологом в кабінеті або "в полі" має ряд переваг, консультації онлайн - дивовижний сучасний спосіб отримати своєчасну потрібну допомогу, підтримку і лікування, коли візит на прийом неможливий.

Онлайн косультації з психологом Єлизаветою Губар, проводяться з використанням Facebook в режимі відеодзвінка або при зустрічі, в кабінеті, в м. Києві. Для отримання консультації психолога онлайн Вам необхідно, заповнити форму зворотного зв'язку на сайті, або записатися на прийом до психолога по телефонону.


Психологічна консультація онлайн
 

Щоб максимально наблизитися до атмосфери комфорту і безпеки психотерапевтичного кабінету дистанційно, рекомендуємо вам потурбуватися зі свого боку про якість зв'язку і спокій упродовж 60 хвилин.

З чим можна звернутися до психолога?

  • Бажання досліджувати себе і своє життя
  • Подолання самотності
  • Депресивні стани
  • Складнощі сімейних стосунків
  • Проблеми в сімейних стосунках
  • Страхи, фобії, тривожність
  • Психологічні травми
У професійному середовищі психологів існують різні думки відносно ефективності онлайн консультування, одні бачать онлайн терапію як засіб допомоги, коли очна сесія неможлива, інші довіряють тільки традиційному консультуванню в кабінеті терапевта. Так або інакше, часто буває так, що у багатьох людей відсутня можливість отримати не лише професійну психологічну допомогу, але і просто емоційну підтримку. У цих випадках допомога психолога онлайн є розумним вибором.

На користь консультації онлайн говорять наступні чинники - написане звернення клієнта до консультанта має певну силу коли клієнт може зважено і обдумано виразити свої думки і емоції, також як і консультант, що відповідає.

Звичайно, мінусом є відсутність інших потужних інструментів консультанта - то як клієнт себе подає, його зовнішній вигляд, вирази жестів, тону голосу, пауз в його мові і багато чого іншого. В той же час, консультації по Facebook мають усі ті ж компоненти як і традиційні консультації в кабінеті психолога.

Психолог надає професійні послуги, які дозволяють краще розібратися в собі і своєму житті, позбавитися від негативних емоцій і нервових розладів, набути внутрішньої рівноваги.

Запам'ятайте, що психологічна допомога ефективна, лише тоді якщо вона проводиться професіоналом і якщо клієнт хоче змінити внутрішні і зовнішні обставини, що не влаштовують. Психологічна допомога онлайн може знайти вихід з положення там, де життєві обставини не дозволяють цього зробити.

Схожі матеріали:
👁 691
Категорія: Прес-реліз
Теги: Онлайн консультування, психолог, Психологічна консультація, консультація онлайн




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ