Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.03.2016

Районний семінар учителів української мови та літератури


До уваги учасників семінару було представлено також літературно-музичну композицію за творами Кобзаря


Районний семінар учителів української мови та літератури11 березня 2016 року на базі Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 відбувся районний семінар учителів української мови та літератури.

Тема семінару – «Особистісно орієнтоване навчання та розвиток творчих здібностей через систему сприйняття літературних образів і художнє читання».

Із вступним словом до присутніх звернулась директор школи Кохно  Л.С., яка ознайомила з успіхами та проблемами навчального закладу, повідомила тему і мету семінару.

Словесники району відвідали читацьку конференцію «Багатогранний образ жінки-матері у творах Т.Г.Шевченка», яку разом з учителями Кохно Л.С., Клименко Т.І., Ільчук А.І. підготували учні 9-11 класів.

До уваги учасників семінару було представлено також літературно-музичну композицію за творами Кобзаря, у якій взяли участь вихованці школи.

Учасники зібрання відзначили високий рівень підготовки заходів, актуальність теми, її надзвичайно високий виховний потенціал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулажинська ЗОШ: Жінка – природою створена пісня…

Після завершення семінару з учителями-філологами було проведено інструктивно-методичну нараду, на якій розглянуто питання:
- Про результати участі школярів району у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

- Завершення 2015-2016 навчального року та особливості проведення державної підсумкової атестації випускників 9,11 класів.
На нараді виступили методисти райметодкабінету Юрченко М.І., Дикий  В.Г., завідуюча РМК Джеріхова А.І.


















 
Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1129
Категорія: Шкільний екран
Теги: українська мова, семінар, Гребінка, Кобзар




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ