Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.07.2017

Результати додаткового ЗНО оголосять 17 липня


Окрім результатів, учасники зможуть ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей


Результати додаткового ЗНО оголосять 17 липняРезультати додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, іноземних, російської мов, математики та історії України будуть оголошені 14 липня, з решти предметів – 17 липня. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Окрім результатів, учасники зможуть ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей і картками результатів.

Відомості з результатами учасників за 12-ти бальною шкалою з предметів, результат яких зараховуватимуть як оцінку за ДПА в день оголошення результатів будуть завантажені до електронних кабінетів керівників навчальних закладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №1: Табір "Веселка" закінчує свою роботу!

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату учасник зовнішнього оцінювання може подати апеляційну заяву в письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Схожі матеріали:
👁 1890
Категорія: Шкільний екран
Теги: ЗНО, освіта, Результати




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ