Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.05.2017

Результати кампанії декларування доходів громадян


Деклараційна кампанія 2017 року закінчилася 3 травня


Результати кампанії декларування доходів громадянДеклараційна кампанія 2017 року закінчилася 3 травня. Про підсумки розповів начальник Лубенської ОДПІ ГУ ДФС  у Полтавській області Олександр Коломієць під час засідання «круглого столу».

«В ході проведення цьогорічної кампанії декларування працівники Лубенської ОДПІ  орієнтувалися на налагодження партнерських взаємовідносин із платниками податків, добровільності сплати ними податків і створення умов, які гарантують обслуговування платників на належному якісному рівні, зокрема, надання консультаційної допомоги по заповненню податкових декларацій та проведення широкомасштабної роз’яснювальної роботи серед громадян щодо виконання свого громадянського обов’язку перед державою шляхом добровільного декларування отриманих доходів», - зазначив Олександр Коломієць під час відкриття зустрічі.

Станом на 4 травня 2017 року до Лубенської ОДПІ ГУ ДФС у Полтавській області податкові декларації про майновий стан і доходи подали 6528 громадян. Загальна сума задекларованих доходів становить 151,9 млн. гривень. Загальна сума податкових зобов’язань, що підлягає сплаті до бюджету самостійно платником податків за результатами звітного (податкового) року складає:
- з податку на доходи фізичних осіб 9,5 млн. гривень.

- з військового збору 1,5 млн. гривень.
З даної кількості поданих декларацій 324 громадяни скористалися правом на отримання податкової знижки за витратами, понесеними протягом 2016 року.

Станом на 01 травня 2017 року 261 громадянину вже повернуто з бюджету 352,9 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Бажаючі реалізувати право на отримання податкової знижки за підсумками минулого року можуть подавати декларації впродовж усього 2017 року. У разі, якщо платник до кінця податкового року, наступного за звітним, не скористався правом на нарахування податкової знижки, таке право на наступні роки не переноситься.
Сектор організації роботи
Лубенської ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 1064
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: дохід, Лубенська ОДПІ, підсумки, податок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ