Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.12.2016

Річний звіт Гребінківського голови районної ради на дев'ятій сесії


Серед важливих справ голова назвав виділення коштів на реабілітацію учасників АТО (240 тис. грн.)


Річний звіт Гребінківського голови районної ради на дев'ятій сесії7 грудня у залі засідань районної ради відбулася дев'ята сесія районної ради 7-го скликання. Цього дня в Україні відзначався День місцевого самоврядування - це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

В.М.Зінченко на початку роботи сесії привітав присутніх зі святом. Також цього дня випало подвійне свято у Мар'янівського сільського голови І. П. Малярика. Валерій Миколайович від щирого серця привітав Івана Петровича з днем народження, вручив йому квіти і подякував за сумлінну працю.

Депутати заслухали річний звіт голови районної ради В.М.ЗІнченка. Валерій Миколайович підсумував роботу депутатського корпусу районної ради.

Серед важливих справ голова назвав виділення коштів на реабілітацію учасників АТО (240 тис. грн.), сільські ради теж надавали посильну допомогу своїм воїнам.

Цього року вдалося задіяти кошти з обласного бюджету на ремонт доріг. Представлені проекти по впорядкуванню парку Деповського селища та облаштуванню музею Євгена та Миколи Гребінок у Мар'янівці виграли конкурси, тому отримають значні кошти з обласного бюджету для їх реалізації.

Депутати взяли участь в обговоренні звіту голови районної ради. Міський голова В.І.Колісніченко високо оцінив роботу Валерія Миколайовича та наголосив, що майбутнє району за об'єднаними громадами. Після об'єднання, наприклад, у Пирятині, громада отримала від держави 2 млн.140 тис. грн.. А Шишацький район об'єднав всі села, згідно проекту, і отримав 15 млн.грн для розвитку громади.

Депутати затвердили Програму економічного і соціального розвитку Гребінківського району на 2017 рік, районну Програму збереженості документів Національного архівного фонду на 2017 рік, районну Програму відшкодування втрат за рахунок коштів відповідних бюджетів за пільговий проїзд приміським залізничним транспортом окремих категорій громадян Гребінківського району на 2016 рік.

Остання програма теж викликала багато різних думок у депутатів. Проблемним залишається відшкодування коштів з місцевого бюджету за пільгове перевезення залізницею. Адже цією пільгою користуються не лише жителі нашого району, а й інших районів та областей, які купують квитки у касах Гребінківського вокзалу.

Голова Мар’янівської сільської ради І.П.Малярик запропонував, щоб така допомога пільговикам була адресною, і район не збирав кошти для відшкодування проїзду іногородніх. Також своїм рішенням сесія внесла зміни та доповнення до районної програми соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2016 рік; внесла зміни та доповнення до районної Комплексної програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, ветеранів війни, учасників АТО на 2013-2020 роки; внесла зміни та доповнення до районної Програми підтримки сім'ї, молоді, жінокта дітей в Гребінківському районі на 2016 рік, внесла зміни до районного бюджету на 2016 рік.

Розглянувши подання районної державної адміністрації та заяви громадян Гребінківського району, районна рада надала матеріальні допомоги 46 громадянам нашого району. Ще багато важливих рішень прийняли депутати на сесії районної ради. Після сесії депутатів привітали учасники художньої самодіяльності чудовим концертом.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1175
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: робота, АТО, кошти, Зінченко Валерій Миколайович, сесія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ