Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.01.2015

Родина загиблого Героя АТО отримала допомогу від Валерія Головка


Кілька днів тому Полтава попрощалася із героєм АТО — бійцем 15 батальйону 128 бригади ЗСУ Дмитром Гречком


Родина загиблого Героя АТО отримала допомогу від Валерія ГоловкаКілька днів тому Полтава попрощалася із героєм АТО — бійцем 15 батальйону 128 бригади ЗСУ Дмитром Гречком. Провести в останню путь мінометника, який прикрив собою чотирьох бойових побратимів і тим самим врятував їх від вірної загибелі, прийшла понад тисяча городян.

Був серед них і голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко — підходив до мами загиблого, щоб висловити своє співчуття і запропонувати допомогу. Очільник області, зокрема, пообіцяв родині відшкодувати витрати на поховання.

Нещодавно журналісти поцікавилися в родини, чи отримали вони допомогу від губернатора, тим паче, що у п’ятницю брат героя Віталій Гречко з дружиною Оленою зустрічалися з Валерієм Головком. Як з’ясувалося, керівник області запросив їх до адміністрації, щоб при особистій зустрічі виконати обіцянку, — компенсувати витрати на поховання героя АТО.

— Голова підійшов до нас під час панахиди, запитав, що нам потрібно, чим може допомогти, — розповів Віталій Гречко. — На той момент ми ні про що не думали, бо ще не оговталися від трагедії. Тому він запросив нас на зустріч на наступний день в адміністрацію, запропонував компенсувати витрати на поховання. І запропонував посприяти у медичному обстеженні мами. Валерій Анатолійович взагалі сказав, що надасть будь-яку допомогу, яка потрібна буде мамі, і наполягав, щоб зверталися до нього у будь-який час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сегодня отмечают Татьянин день

— Ми відчули реальну підтримку і співчуття до нашого горя, — говорить дружина Віталія Олена. — Така небайдужість приємна. Бо ми вийшли, світу божого не бачили. А він нас знайшов, підійшов, з мамою спілкувався. Приємно, бо не кожен так ставиться до сторонніх людей. Зараз для нас головне — підтримати маму, бо смерть сина для неї стала великою трагедією. Мамі 73 роки, здоров’я — не юнацьке, а тепер ще додалися проблеми з серцем. Тому зараз переймаємося, тим, щоб поставити її на ноги, щоб ще у онуків на весіллі погуляла.

Подружжя говорить, що за сприяння губернатор з понеділка берегиню родини мають покласти на обстеження та лікування в кардіологічне відділення.  

— Якщо говорити відверто, то ніхто такого не очікував. Зараз ми цю підтримку відчуваємо і сторонні говорять, що увага і допомога дуже оперативні, — зізнається Віталій Гречко. — Не на словах, коли сказали, показали всім — і забули, а на ділі. І ми за це дуже вдячні.  
Тетяна Соколенко


Схожі матеріали:
👁 1391
Категорія: Актуально
Теги: АТО, Дмитро Гречко, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ