Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.09.2019

Роль вантажопідйомного устаткування при проведенні будівельних робіт


Для кожного виду робіт на будівельному майданчику є свій тип вантажопідйомного устаткування


Розвиток технологій у будь-якій сфері діяльності людини, будь це промисловість або будівництво, складська справа або клінінгова, на сьогодні є обов'язковим процесом. Людина постійно намагається удосконалити свої винаходи, роблячи їх максимально ефективними і функціональними. Не залишилося осторонь і вантажопідйомне устаткування, яке помітно економить і тимчасові, і матеріальні витрати на кожному етапі будівництва.

На виготовленні і постачаннях вантажопідйомного устаткування спеціалізується таке підприємство, як "Дніпровський Завод Підйомно-транспортного Устаткування"  ДЗПТУ. Тут виготовляється техніка, яка є надійним помічником при транспортуванні будівельних матеріалів і не лише, як усередині приміщення, так і зовні.

вантажопідйомне устаткування
 

Як показує практика, підйомники вантажні будівельні можуть бути представлені в декількох формах, наприклад у вигляді платформи або кабіни, цебра або ковша, і кожен з цих різновидів просто незамінний на будівельному майданчику. Також фахівці класифікують усю підйомну техніку, використовувану при проведенні будівельних робіт, на підйомники щоглові і шахтні, струнні і скіпові.

Найбільш затребуваними у будівництві є щоглові підйомники. Такі ліфти підйомники стають просто незамінними, коли потрібно підіймати будівельні матеріали і інші предмети через дверні і віконні отвори. До речі, вони можуть бути не лише безпосередньо вантажними, але і вантажопасажирськими. Як правило, як підйомний механізм в даному випадку використовується реверсивна лебідка з електричним приводом.

Ножничний підйомник може бути представлений у вигляді пересувної і самохідної гідравлічної техніки. І перший, і другий варіант чудово підійде для будівельних майданчиків з обмеженою площею робочої зони. Шахтні підйомники краще всього використати для подання на потрібну висоту всіляких розчинів і бетонних сумішей, а також дрібних вантажів різного характеру. Для подання вгору сипких матеріалів краще всього застосовувати так звані скіпові, або ковшові, підйомники.

Якщо для виконання будівельних робіт потрібні материали-длінноміри, то оптимальним варіантом підйому їх на необхідну висоту стане струнна підйомна техніка.

Отже, для кожного виду робіт на будівельному майданчику є свій тип вантажопідйомного устаткування, будь це ліфт вантажний або спеціальний ковш, який найефективніше впорається з поставленим завданням і тим самим позбавить будівельників від зайвих проблем з доставкою будматеріалу і іншої техніки на ту або іншу висоту. На думку фахівців, досить важко собі уявити сучасне будівництво без наявності спеціальної підйомної техніки, і це дійсно так.

Схожі матеріали:
👁 582
Категорія: Прес-реліз
Теги: вантажопідйомне устаткування, виготовлення устаткування, кран




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ