Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.03.2014

Російські військові просилися в туалет в українські частини


Попросилися ночувати і мати доступ до води, туалету та інших територій частини, так як "були спішно спрямовані, і не мають нормальних умов"


Російські військові просилися в туалет в українські частини

Російські військові, які блокують в Криму українські військові частини, не мають нормальних умов і просяться ночувати на територію українських підрозділів.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"До всіх військових з'єднань внутрішніх військ прибули групи військових РФ . Заявили про те, що прибутки охороняти військові частини "від екстремістів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брат у ворот. Почему Россия не нападёт на Украину

Попросилися ночувати і мати доступ до води, туалету та інших територій частини, так як "були спішно спрямовані, і не мають нормальних умов". Були "послані" назад. Російським військовим було заявлено, що українські військові частини не потребують їх "захисту від екстремістів".

Російські військові попереджені, що у разі несанкціонованого проникнення на територію військової частини з боку російських військових буде застосована бойова зброя відповідно до статуту караульної служби", - написав Аваков.

gazeta.ua


Схожі матеріали:
👁 1683
Категорія: Актуально
Теги: україна, караульна служба, військові, військова частина, Крим




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ