Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.05.2018

Роздуми – «Які красиві каштани!»


Головне, щоб чули один одного, не навішували відразу “ярлики” і знаходили конструктивне спільне рішення


Роздуми – «Які красиві каштани!»Я думаю, що такі гарні, омолоджені каштани сьогодні подобаються вже всім мешканцям міста. А скільки було несправедливих нарікань, коли комунальним підприємством на початку 2016 року було проведене глибоке обрізання каштанів по вул. Євгена Гребінки.

Ще більше в лютому-березні 2017 року, коли та ж сама дія була проведена по вул. Магістральній... «Варвари! Знищують дерева, знищують цим самим людей, знищують красу міста» і т.д.

Загляньте у свої коментарі та звернення рік тому. Хоча було і є багато звернень від жителів вулиці Незалежності щодо сирості, великої затіненості в квартирах, гниття, неприємних запахів, падіння гілок та нависання крони каштанів над проїжджою частиною, загрози майну і т.д.

На кожну дію влади бувають різні точки зору, і це нормально. Головне, щоб чули один одного, не навішували відразу “ярлики” і знаходили конструктивне спільне рішення. Адже каштани, які вирішили обрізати, дійсно хворіли, і швидко, уже влітку, втрачали свою красу.


Роздуми – «Які красиві каштани!»
 

Та й всім було відомо, що протягом не одного десятка років системної обрізки дерев не проводилося. А садівники-любителі, наприклад, знають, що обрізати дерева потрібно постійно, про це говорять багато науковців, і взагалі, за деревами потрібно доглядати, до цього зобов’язують «Правила утримання зелених насаджень у населених пунктах України», які затверджені Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України 10.04.2006р. №105.


Роздуми – «Які красиві каштани!»
 

Отож, правильно, що міська рада та працівники комунгоспу взялися за цю роботу, про це свідчить сьогоднішній пишний, але одночасно сформований вигляд каштанів по вулицях Магістральний та Євгена Гребінки. Завдяки проведеній роботі й місто виглядає по іншому. Для порівняння фото з вул. Незалежності, де обрізка каштанів не проводилася. Здається подальші коментарі не потрібні.

 

Роздуми – «Які красиві каштани!»

 

Роздуми – «Які красиві каштани!»

 

Роздуми – «Які красиві каштани!»

 

Роздуми – «Які красиві каштани!»

 

Роздуми – «Які красиві каштани!»

 

Роздуми – «Які красиві каштани!»


З повагою,
Міський голова В.І.Колісніченко


Схожі матеріали:
👁 1374
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: комунгосп, Гребінка, каштани, магістральна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ