Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.11.2022

Розетки Schneider: переваги, критерії вибору продукції


Французька корпорація Schneider Electric спеціалізується на виробництві електрообладнання


Schneider Electric

Розетки – важливі елементи, від яких залежить пожежна безпека та захист побутової техніки від пошкоджень. Розетки Шнайдер – одні з найпопулярніших в Україні. В чому їх переваги та де їх можна придбати?

Переваги продукції виробника Schneider

Французька корпорація Schneider Electric спеціалізується на виробництві електрообладнання. Вагомими аргументами для вибору вимикача та розетки Шнайдер, а також іншої продукції корпорації є:

  • Якість. Продукція відповідає не тільки українським, а й європейським стандартам якості.
  • Широкий асортимент товарів. Різноманіття продукції дозволить вибрати електрофурнітуру на самий вибагливий смак і для будь-якої потреби, незалежно від виду, форми та кольору продукції.
  • Надійність та безпека. В конструкції розеток є якісні металеві контакти, які надійно утримують вилку. Механізми виробів виготовлені таким чином, щоб унеможливити виникнення короткого замикання або ураження електричним струмом.
  • Довговічність. Якісні деталі значно збільшують термін функціонування електрофурнітури.
  • Доступність. Ціни на продукцію корпорації є доступними, що дозволяє зробити ремонт в квартирі чи офісі без значних фінансових витрат.

Як вибрати розетки Шнайдер?

Корпорація Schneider Electric виробляє великий асортимент розеток різних серій та кольорової гами, що дозволяє швидко підібрати необхідну модель, враховуючи інтер’єр кімнати чи офісного кабінету. В дизайні розеток гармонійно поєднано практичність та естетичний вигляд.

Є декілька критеріїв, на які варто орієнтуватись, аби вибрати та купити розетку правильно:

  • Тип приміщення (квартира чи будинок, магазин чи офіс) та місце, де вона буде встановлена.
  • Визначитись з видом. Розетки Schneider є з заземленням та без, прохідні, кінцеві, з кришками від маленьких дітей чи тварин, для телефону, аудіо техніки або комп’ютеру.
  • Дизайн та колір виробу. Запорукою вишуканого дизайну кімнати є не тільки меблі, а й увага до дрібниць – розеток, вимикачів.
  • Зовнішній вигляд. Виріб не повинен мати пошкоджень чи дефектів.

Де придбати продукцію в Україні?

Електрофурнітуру можна придбати в спеціалізованих магазинах, або замовити через Інтернет. В онлайн-магазині «DeWatt» можна придбати вимикачі та розетки Schneider Electric. Крім цього, в Інтернет-магазині є все для електрики: кабельно-провідникова продукція, електричні щитки, трансформатори струму та електричні лічильники та багато інших товарів. Для оптових та постійних покупців діє система бонусів. Доставка можлива по Україні.

Вся представлена в каталозі магазину продукція виробництва Schneider офіційно постачається в нашу країну. Тому електрофурнітура має сертифікат якості та гарантію. Придбання товарів супроводжується повним пакетом документів.



Схожі матеріали:
👁 260
Категорія: Прес-реліз
Теги: Електрофурнітура, розетки шнайдер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ