Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.12.2016

Розгляд звернень та особистий прийом громадян прокуратурою


Місцева прокуратура знаходиться за адресою: м. Гребінка, вул. Магістральна, 16


Розгляд звернень та особистий прийом громадян прокуратуроюРозгляд звернень та особистий прийом громадян Гребінківським відділом Лубенської місцевої прокуратури Полтавської області

Право на звернення є одним із конституційних прав громадян України. Для прокуратури захист прав і свобод людини та громадянина, зміцнення законності й правопорядку, забезпечення вимог Конституції України та Законів України є одним із важливих напрямків роботи.

Так, черговим прокурором Гребінківського відділу Лубенської місцевої прокуратури, що знаходиться за адресою: м. Гребінка, вул. Магістральна, 16, впродовж дня здійснюється особистий прийом громадян.

Ваше звернення до прокуратури може бути усним (прийняте на особистому прийомі) або письмовим (надіслане поштою або передане до прокуратури особисто чи через уповноважену особу).

Письмове звернення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв'язку (електронне звернення) на адресу: [email protected]

Водночас звертаємо вашу увагу, що оформлення звернення має відповідати вимогам чинного законодавства, в інакшому випадку - звернення повертається заявнику з відповідним роз'ясненням.

Розгляд звернень громадян проводиться у встановлені Законом України "Про звернення громадян" строки - не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання.

Якщо в місячний термін вирішити порушені у зверненні питання неможливо, керівник відповідного органу встановлює необхідний термін для його розгляду, про що повідомляється особі, яка подала звернення. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати сорока п’яти днів.

Станом на 30 вересня 2016 року прокурорами Гребінківського відділу Лубенської місцевої прокуратури прийнято 64 звернення, з яких 22 направлено в інші відомства для вирішення, 42 - вирішено. На особистому прийомі прокурорами Гребінківського відділу прийнято 46 осіб.

Пам'ятайте, що співпраця між населенням і прокуратурою є однією з гарантій швидкого та результативного вирішення питань, що належать до компетенції органів прокуратури.

Прокурор Гребінківського відділу Лубенської місцевої прокуратури
Полтавської області


Схожі матеріали:
👁 1124
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Гребінка, прокуратура, звернення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ