Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.04.2019

Розвага для маленьких принцес: ляльки аніматори Дісней


Перші ляльки Disney Animators' Collection з'явилися на ринку ще в 2011 році


Мабуть, дуже важко знайти людину, якій був би незнайомий Disney. На діснеєвських мультфільмах виросло декілька поколінь, а зараз це величезна індустрія, що займає лідируючі позиції серед інших виробників товарів і послуг для дітей. Один Діснейленд чого вартий.

Інтернет-магазин дитячих товарів «MARTYSH» познайомить Вас з багатьма героями Disney Princess - від Попелюшки і Белль, чиї образи знайомі з дитинства не одному поколінню, до Олени з  королівства Авалора і Моани. Героїні стали прототипами для іграшок, ляльок і фігурок, і не лише.


Розвага для маленьких принцес
 

Кожна дівчинка мріє опинитися на місці улюбленої героїні! Купити ляльку Дісней - зробити дитину найщасливішою. І ваша маленька принцеса зможе за допомогою ляльок відтворити улюблені сцени з мультфільму і придумати свої, абсолютно нові сюжети.

Розвага для маленьких принцес

Усі мультфільми, головні героїні які увійшли до серії ляльок "Принцеси Діснея", вже давно стали класикою кінематографу, але їх популярність ніяк не зменшується з роками. Допомогти дитині ніколи не розлучатися з безстрашними, сміливими, розумними, добрими і красивими принцесами допоможуть ляльки вподобаних персонажів

Геніальність і професіоналізм аніматів студії Глена Кіна і Марка Хенна подарували можливість мільйонам прихильників не просто захоплюватися улюбленими образами героїнь-принцес з екранів моніторів, але і можливість поринути в дитинство казкових героїв.

Авторам вдалося створити не звичайні копії образів персонажів, вони подарували світу маленьких казкових принцесок, показали якими красуньками вони були в дитинстві. Кожна лялечка продумана до щонайменших деталей, що б реалістичніше передати образ своєї героїні. У усіх принцес якісно прошите, шикарне волосся, яке можна легко розчісувати і укладати в нову зачіску. Вони одягнені у барвисті костюми. На ручці у кожної дівчинки м'яка іграшка у вигляді її улюбленої тварини з мультфільму.

Перші ляльки Disney Animators' Collection з'явилися на ринку ще в 2011 році і тоді ця колекція дістала неофіційну назву "Дісней Принцеси в дитинстві". По суті ця назва правильно відбивала суть колекції: усі ляльки представлені в образах маленьких дітей з ніжними рисами обличчя, а першими були випущені якраз Дісней Принцеси.

У магазині «MARTYSH» є широкий вибір ляльок Принцеси Діснея.

У інтернет-магазині «MARTYSH» ви можете купити ляльки Принцеси Діснея з Америки (Disney Princess) за найвигіднішими цінами! Чарівні ляльки аніматори дісней купити на сайті не складе труднощів, головне вирішити, яка лялька вам сподобається більше.
 

Схожі матеріали:
👁 1136
Категорія: Прес-реліз
Теги: ЛЯЛЬКИ, Дісней, Принцеси Діснея, Герої, Принцеси




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ