Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.12.2016

Руслан Богдан: “Роблю все, щоб гребінківці повірили у силу "Батьківщини"


Наступного року велику увагу буду приділяти якісному будівництву доріг


Руслан БогданНародний депутат України від ВО "Батьківщина" по 151 виборчому округу Руслан Богдан розповів про перші 100 днів свого депутатства та поділився своїми планами щодо подальшого розвитку Гребінківського краю.

- Руслане Дмитровичу, у вересні з трибуни Верховної ради Ви склали присягу народного депутата на вірність українському народу, що вже встигли зробити за цей час та якими досягненнями найбільше пишаєтесь?

- Приємно, що вже зміг залучити додаткову субвенцію 4 млн грн. з Державного бюджету на соціально-економічний розвиток Гребінківського, Лохвицького, Гадяцького, Пирятинського та Чорнухинського районів. Тому у Гребінківському районі кошти будуть спрямовані на капітальний ремонт покрівлі Короваївської ЗОШІ-ІІІ ступенів.

Більше того, командою ВО "Батьківщина" на Полтавщині під моїм керівництвом розпочато багато соціальних ініціатив.

Проблеми округу для мене є надзвичайно важливими. Уже другий рік поспіль мій син іде в школу без супроводу батька. Минулого року перший дзвінок сина пропустив, будучи у Хоролі, цього року саме на запрошення гребінківців завітав до двох шкіл, подарувавши проектор та ксерокс для покращення матеріально-технічних умов.

Зараз, наприклад, кожен першокласник Полтавщини отримав від мене подарунок до Дня Святого Миколая. Крім того, проект від Гребінківського району отримав перемогу в обласному конкурсі проектів, тому вже цього року ми матимемо нову експозицію пам'яті Євгена та Миколи Гребінок у музеї в с. Мар'янівка.

Наступного року велику увагу буду приділяти якісному будівництву доріг та тримати це питання на особистому контролі.

Знаєте, я дуже хочу, щоб люди нарешті отримали таку владу, за яку не буде соромно, і відчули не на словах, а справжніми вчинками, що влада може бути чесна, порядна та віддана громаді. Я справді роблю все можливе, щоб мої земляки повірили у силу "Батьківщини".

- Узагалі як часто буваєте на своєму виборчому окрузі?

-    Найперше, що зробив після виборів, - це об'їхав усі райони свого округу та подякував за той кредит довіри, який мені надали. На окрузі буваю постійно.

- Наближаються Новорічні та Різдвяні свята. Побажайте читачам чогось гарного у наступному році.

- Дорогі гребінківці! Незважаючи на усі труднощі та проблеми, щиро переконаний, що об'єднавши наші зусилля, ми нарешті розпочнемо побудову сильної, заможної та успішної України, де у злагоді та достатку будуть жити наші діти. У Новому 2017 році щиросердно бажаю кожній полтавській родині міцного здоров'я, мирного неба та Божого благословення. У свою чергу, ви завжди можете розраховувати на міцне плече професійної команди ВО "Батьківщина" у боротьбі за гідне життя.

Прес-служба ВО "Батьківщина"


Схожі матеріали:
👁 968
Категорія: Актуально
Теги: розвиток, Батьківщина, Гребінківщина, руслан богдан, депутат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ