Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.12.2013

Сайти Полтавщини моніторитимуть на предмет розміщення офіційної інформації


Планується проведення моніторингу розміщення офіційної інформації на найпоширеніших веб-сайтах Полтавщини


Сайти Полтавщини моніторитимуть на предмет розміщення офіційної інформації

20 грудня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та інформаційної сфери.

Головував на засіданні Микола Ганнущенко. У роботі комісії взяли участь голова обласної ради Іван Момот та перший заступник голови обласної ради Володимир Онищенко.

Комісія розглянула роботу директора обласного комунального підприємства "Глобинське видавництво "Поліграфсервіс" Віктора Середи та погодила продовження терміну дії його трудового контракту.

Обговорили депутати виконання  Полтавською ОДТРК "Лтава" заходів, на які надавалася фінансова підтримка з обласного бюджету, зокрема, інформування про діяльність органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації рекомендовано вивчити реальну потребу ОДТРК "Лтава" у фінансуванні та передбачити відповідні кошти в Комплексній програмі сприяння розвитку громадянського суспільства та інформаційної сфери в Полтавській області на 2013-2015 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Тарас Кутовий привітав всіх правоохоронців з Днем міліції

Тим часом, Полтавська міська рада вже внесла ОДТРК "Лтава" у Програму висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування м. Полтави та фінансової підтримки засобів масової інформації на 2014 рік. Ця компанія, зокрема, наступного року у вигляді субвенції з місцевого бюджету має отримати 91 тис. грн.

Обласні депутати мають намір продовжити у 2014 році практику надання фінансової підтримки громадським організаціям на реалізацію ними проектів у рамках виконання заходів Комплексної програми сприяння розвитку громадянського суспільства та інформаційної сфери в Полтавській області на 2013-2015 роки.

Планується також проведення моніторингу розміщення офіційної інформації на найпоширеніших веб-сайтах регіону і посилення співпраці з засобами масової інформації області щодо висвітлення реалізації державної політики, соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича тощо.

Депутати також розглянули та погодили проекти сесійних рішень: "Про звіт голови обласної ради про свою діяльність за 2013 рік", "Про зміни в складі постійної комісії", "Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми сприяння розвитку громадянського суспільства та інформаційної сфери в Полтавській області на 2013-2015 роки".

today.pl.ua


Схожі матеріали:
👁 847
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, веб-сайт, офіційна інформація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ