Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.10.2017

Секретар судових засідань Гребінківського суду розповіла про свій робочий день


Сьогодні середа і в першій, і в другій половині дня я беру участь у судових засіданнях


Секретар судових засідань Гребінківського суду Кузуб ВалентинаСекретар судових засідань Гребінківського районного суду Полтавської області Кузуб Валентина, розповіла про свій робочий день»:

" Оскільки частина обов’язків секретаря судового засідання вже була перерахована моєю колегою Наталією Форсюк, то я зупинюся тільки на основних. Це, зокрема, фіксування судового процесу технічними засобами, ведення журналу судового засідання, виготовлення повісток про виклик до суду та повідомлення сторін, які необхідно виконувати завжди вчасно.

Сьогодні середа і в першій, і в другій половині дня я беру участь у судових засіданнях. Тому прийшовши на роботу, я готувалась до слухання призначених справ.

За планом роботи - перевірка явки сторін у справах, які призначені до розгляду, тобто чи є підтвердження того, що особа повідомлена про дату, час та місце розгляду справи.

Судові засідання розпочались з 09.30 год. Декілька справ було розглянуто у відкритому судовому засіданні, а декілька у порядку письмового провадження, у зв’язку з неявкою сторін.

Згідно з нормами чинного законодавства усі судові рішення направляються сторонам у справі. Однак для того, щоб направляти копії будь-яких судових рішень сторонам та іншим учасникам процесу, попередньо їх потрібно належним чином завіряти. Саме цією роботою я займалась до обідньої перерви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старший секретар Гребінківського суду розповіла про свій робочий день

У другій половині дня я формувала справи, які були розглянуті, також до моїх обов’язків входить формування довідки про результати розгляду справ, журнали судового засідання, виготовлення робочої та архівної копій фонограм на компакт-диски та перевірка якості запису.

Крім того, я працювала в комп’ютерній програмі Д-3, а саме оформляла справи, які призначені до розгляду, зокрема формувала повідомлення про виклик сторін, смс - повідомлення та телефонограми, після чого підшила їх у справи.

Також я опрацьовувала ще частину справ, які відношу до канцелярії суду.

Отже, робочий день закінчився."

Схожі матеріали:
👁 954
Категорія: Актуально
Теги: Секретар, Кузуб Валентина, Суд, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ