Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.05.2018

Семінар для бібліотечних працівників


В ході семінару бібліотекарям було продемонстроване відео про розстановку бібліотечного фонду за УДК


Семінар для бібліотечних працівників30 червня в читальному залі абонементу для дорослих Гребінківської міської публічної бібліотеки відбувся семінар для бібліотечних працівників на тему: «Формування та організація бібліотечних фондів: від теорії до практики».

Семінар розпочався з доповіді тимчасово виконуючої обов’язків директора Гребінківської міської публічної бібліотеки Оксани Вельбой про організацію роботи бібліотек з фондами.

Вона зазначила, що до обліку бібліотечного фонду висуваються такі вимоги: повнота та достовірність облікової інформації; своєчасне відображення в облікових документах кожного факту надходження і вибуття документів з фонду; узгодженість засобів і форм обліку.

Бібліограф Гребінківської міської публічної бібліотеки Олена Іващенко розповіла присутнім про те, що 22 березня 2017 року Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову № 177 «Про припинення використання Бібліотечно- бібліографічної класифікації та впровадження Універсальної десяткової класифікації».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діамантове весілля відзначили подружжя Гаркавенків в с. Рудка на Гребінківщині

Постановою передбачається протягом 2017 року перехід бібліотек України на систематизацію документів за Універсальною десятковою класифікацією.

В ході семінару бібліотекарям було продемонстроване відео про розстановку бібліотечного фонду за УДК.


Семінар для бібліотечних працівників


Семінар для бібліотечних працівників


Схожі матеріали:
👁 696
Категорія: Прес-реліз
Теги: бібліотека, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ