Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.05.2019

Семінар-практикум для директорів районних, міських методичних кабінетів, ОТГ Полтавщини


Перший день роботи семінару проходив на базі Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ст.


Відповідно до плану роботи Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського 15-16 травня 2019 року у Гребінківському районі проведено обласний семінар-практикум для завідувачів (директорів) районних, міських методичних кабінетів (центрів), ОТГ Полтавськоі області за темою "Методичний супровід упровадження компетентнісного підходу в діяльність закладів освіти".

Метою проведення семінару було вивчення досвіду роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гребінківськоі райдержадміністраціі щодо методичного супроводу впровадження компетентнісного підходу у діяльності закладів освіти Гребінківського району.

Семінар-практикум для директорів


На межі Гребінківського району гостей хлібом-сіллю вітали учні Почаївської ЗОШ І-ІІІ ст. Завідувач народного краєзнавчого музею Гребінківської об'єднаної територіальної громади Безвиненко Л.А. ознайомила гостей з історією Гребінківського краю.

Перший день роботи семінару проходив на базі Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ст. Відкрила семінар перший проректор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського Корягіна Н.В., яка розповіла учасникам про деякі аспекти діяльності методичної служби Полтавської області у забезпеченні системного супроводу педагогів закладів освіти в період упровадження Концепції "Нова українська школа". З вітальними словами до пристутніх звернулися голова Гребінківської райдержадміністрації Роспопов В.В. та голова Гребінківської районної ради Зінченко В.М.


Семінар-практикум для директорів
 

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА Носова Н.С. ознайомила учасників семінару з діяльністю освітніх закладів Гребінківського району та окреслила перспективи їх розвитку. Завідуюча методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Бігун Н.О. доповіла про методичний супровід реалізації компетентнісного підходу в освітній діяльності педагогів Гребінківського району. З презентацією "Розвиток особистості учня в умовах формування естетичного світогляду (з досвіду роботи)" перед присутніми виступив директор Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ст. Дяченко М.І.

Семінар-практикум для директорів
 

За сприяння голови Гребінківської об'єднаної територіальної громади Колісніченка В.І., начальника відділу культури виконавчого комітету Гребінківської міської ради Ільчука О.В. учасники семінару мали змогу відвідати музей братів Гребінок в с. Мар'янівка. Екскурсію музеєм провела вчитель української мови та літератури філії Мар'янівська ЗОШ І-ІІ ст. ім. Є.П.Гребінки Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Гребінківської міської ради Фаєнко Тетяна. Відбулося покладання квітів на родинному кладовищі Гребінок.


Семінар-практикум для директорів
 

Другий день семінару проходив на базі Рудківської ЗОШ І-ІІІ ст. Директор школи Ічанський О.І. розповів про досвід роботи закладу з формування екологічної грамотності та здорового способу життя учнівської молоді. Учнівська адміністрація Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ст. ознайомила з досвідом роботи по формуванню інформаційно-комунікаційних компетентностей учнівської молоді шляхом медіаосвіти: від "Школи майбутнього" до "Нової української школи", школи компетентностей в контексті впровадження всеукраїнського експерименту з медіаосвіти. Директор Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ст. Лисенко О.М. презентував досвід роботи з формування соціальних та громадських компетентностей через національно-патріотичне виховання. Директор Овсюківської ЗОШ І-ІІІ ст. Теслімова Н.І. розповіла про досвід роботи колективу з формування культурної компетентності на уроках словесності та в позаурочний час. Овсюківські школярі представили музей живих фігур в етно-стилі на літературознавчому грунті "Вишиванка - код української нації". Вчитель української мови та літератури Олександрівської ЗОШ І-ІІ ст. Цимбал В.Г. провела майстер-клас "Виготовлення аксесуарів до українського вбрання в техніці "Канзаши". Також учасники семінару взяли участь у благодійному ярмарку виробів закладів загальної середньої освіти Гребінківського району, кошти від якого будуть передані бійцям ООС батальйону спецпризначення "Полтава".

Семінар-практикум для директорів


Наталія Віталіївна Корягіна підбила підсумки роботи семінару. Учасники обговорили і прийняли відповідні рекомендації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Програма "Інтелект України" - переймаємо досвід
Відділ освіти, молоді та спорту, методичний кабінет висловлюють щиру подяку педагогічним колективам закладів загальної середньої та початкової освіти за належну підготовку і активну участь у проведенні семінару.

 

 

Семінар-практикум для директорів

 

Семінар-практикум для директорів

 

Семінар-практикум для директорів

 

Семінар-практикум для директорів

 

Семінар-практикум для директорів

 

Семінар-практикум для директорів

 

Семінар-практикум для директорів


Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 999
Категорія: Шкільний екран
Теги: Рудківська ЗОШ, школа, директор, Кулажинська ЗОШ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ