Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.02.2019

Семінар у ЗДО "Теремок"


Проведено семінар на тему «Виховання патріотичних почуттів дошкільників»


Семінар у ЗДО "Теремок"Відповідно до річного Плану роботи методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради 25 січня 2019 року на базі закладу дошкільної освіти «Теремок» було проведено семінар на тему «Виховання патріотичних почуттів дошкільників».

Теплим і сонячним заняттям «Синій та жовтий кольори – друзі» зустріла учасників семінару Овчіннікова С.В., вихователь ІІ молодшої групи «Капітошки». Малята жваво обговорювали кольори національного символу.

Ященко І.П., вихователь старшої групи «Ромашка», запропонувала увазі присутніх цікаву пізнавальну подорож по нашій Батьківщині, під час якої дітки продемонстрували знання українських звичаїв, народних пісень, національного одягу, ігор та забав.

«Патріотичні почуття дітей дошкільного віку засновуються на їх інтересі до найближчого оточення: сім'ї, батьківського дому, рідного міста, села», – наголосила у своєму виступі Шпурик В.М., вихователь І молодшої групи «Барвінок».

«Важливе значення для виховання патріотичних почуттів у дошкільників має уміння перейматися бідами та проблемами Батьківщини, бачити красу безпосередньо навколо себе, прищеплювати любов до праці», – доповнила у своїй презентації Вікторія Михайлівна.

З порадами для батьків щодо патріотичного виховання дошкільнят виступила методист МК відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Саган Л.Ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інноваційна діяльність закладів освіти в умовах реформування

Наші діти - зерна нації. Щоб кожний дошколярик став відбірним зернятком і виріс гармонійною особистістю,схожою на дозрілий колос, потрібно створити для цього всі умови в сім'ї та дитячому садку, посіяти у душу вихованців зернятка пам'яті народної та духовності, здоров'я та працелюбності, культури та краси. Проростуть ці паростки добра – і виросте колосисте поле життя, наснаги, мудрості і самоповаги майбутньої надії держави.

 

Семінар у ЗДО

 

Семінар у ЗДО

 

Семінар у ЗДО

 

Семінар у ЗДО

 

Семінар у ЗДО
 

Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради


Схожі матеріали:
👁 923
Категорія: Шкільний екран
Теги: патріотичні почуття, Патріотизм, теремок, виховання, семінар




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ