Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.02.2017

Семінар вчителів фізичної культури та Захисту Вітчизни


15 лютого в Овсюківській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар вчителів фізичної культури та Захисту Вітчизни


Семінар вчителів фізичної культури та Захисту Вітчизни15 лютого 2017 року в Овсюківській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар вчителів фізичної культури та Захисту Вітчизни на тему "Використання комп'ютерних технологій на уроках фізичної культури - як спосіб ефективного засвоєння матеріалу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майстер-клас для вихователів дошкільних навчальних закладів

Учасники семінару відвідали і обговорили урок фізичної культури у 5 класі "Удосконалення техніки прийомів гри в баскетбол", який провів вчитель фізичної культури школи Лисокобилка О.І., виховну годину "Афганістан болить в моїй душі", підготовлену вчителем предмету "Захист Вітчизни" Шевченком А.О. В ході семінару обговорено актуальні питання проведення районної спартакіади школярів, національно-патріотичного виховання підростаючого покоління.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.








 
Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1104
Категорія: Шкільний екран
Теги: фізкультура, Гребінківщина, шкільний екран, семінар, Овсюки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ