Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.12.2016

Семінар вчителів іноземних мов


30 листопада відбувся семінар вчителів іноземних мов на базі Майорщинської школи


Семінар вчителів іноземних мов30 листопада 2016 року відбувся семінар вчителів іноземних мов на базі Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Тема семінару: "Впровадження здоров‘язберігаючих технологій навчання на уроках англійської мови". Свій досвід представила вчителька англійської мови Рожно Алла Василівна, яка провела урок у 7 класі.

Під час обговорення виступив директор школи Лисенко О.М. Він ознайомив присутніх із останніми проектами, які здійснювалися у школі: впровадження здоров’язберігаючих технологій у навчально-виховний процес, національно-патріотичне виховання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: Торгівля людьми - це одна з найважливіших проблем сучасності

Вчителька англійської мови Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 Щербак Інна довела до відома педагогів календар знаменних дат на 2017 рік, пов’язаних з англомовними країнами та познайомила з новинками методичної літератури.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

 

 

 

 

Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1214
Категорія: Шкільний екран
Теги: вчителі, шкільний екран, семінар, іноземні мови, Майорщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ