Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.05.2014

Сергій Каплін: Меру Полтави вручили протокол про корупцію, після чого він утік закордон


Після того, як Мамаю вручили протокол, він зібрався і втік до Харкова, а звідти – закордон


Сергій Каплін: Меру Полтави вручили протокол про корупцію, після чого він утік закордон

Стало відомо, що за результатами прокурорської перевірки у діях Олександра Мамая, міського голови Полтави, виявлено факт корупційного правопорушення.

Зокрема, у травні минулого року Мамай, використовуючи владні повноваження, сприяв у веденні бізнесу своїй падчериці, яка також є депутатом Полтавської міської ради.

На сесії мер порушив питання про надання родичці дозволу на розміщення в найбільш привабливих місцях для ведення торгівлі павільйонів на земельних ділянках міста площею близько 500 кв.м.

– Олександр Мамай, мабуть, забув повідомити, що голосують депутати за бізнес його родички, – говорить Сергій Каплін. – Виходить зухвала відкрита корупція з боку голови міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відсьогодні ціна на газ для населення в Україні зросте на 50%

Неповідомлення про суперечність між службовими повноваженнями та особистими інтересами у реалізації майнових прав близької людини, яку допустив мер, є адміністративним правопорушенням, передбаченим ст.172-7 КУпАП. За вказаним фактом УБОЗ УМВС в області складено адміністративний протокол, який спрямовано до суду.

Після того, як Мамаю вручили протокол, він зібрався і втік до Харкова, а звідти – закордон.

Прес-служба народного депутата України Сергія Капліна



Схожі матеріали:
👁 1323
Категорія: Актуально
Теги: мамай, депутат, мер, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ