Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.06.2014

Шановні земляки!


" Я дарую передплату на видання «Події та коментарі» усім ветеранам, ветеранським вдовам, учасникам бойових дій та інвалідам ВВ війни..."


Шановні земляки!

Нині ми живемо у фактично воєнний час.  Мабуть, особливо болісно сприймає ці події покоління людей, які з власного досвіду знають, що таке війна. Ветерани війни, вдови, діти війни… Російська агресія на нашій землі відлунює великим болем у серці людей, які звикли вважати Росію братнім народом, а часом необ’єктивна чи суперечлива інформація здатна травмувати ще більше.

Кожна людина має право знати правду про те, що відбувається в її державі та на кордонах, однак Інтернет-мережа, як джерело найоперативніших новин, для багатьох  і досі лишається недоступною. Усвідомлення цього факту стало для мене поштовхом прийняти відповідальне рішення і забезпечити незахищених людей мого виборчого округу безкоштовним і регулярним джерелом об’єктивної інформації.

Саме тому на наступні півроку я дарую передплату на видання «Події та коментарі» усім ветеранам, ветеранським вдовам, учасникам бойових дій та інвалідам Великої Вітчизняної війни, які мешкають на території Гадяцького, Гребінківського, Лохвицького, Пирятинського, Чорнухинського та частині Лубенського районів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавщина розпочала жнива

Щиро сподіваюся, що цей подарунок допоможе кожному з вас об’єктивно оцінювати ті процеси, які відбуваються в Україні, й бути в курсі останніх подій нашого рідного краю. Газета, яка намагалася максимально чесно й неупереджено висвітлювати події в ці непрості для нас часи – з перших днів Майдану і донині, і далі  приходитиме у ваші домівки і розповідатиме про те, що відбувається.

Упевнений, спільними зусиллями, спираючись на досвід і мудрість кожного з вас, ми подолаємо усі незгоди, які випадають на долю нашого народу.

 З побажаннями здоров’я та миру народний депутат України Тарас КУТОВИЙ



Схожі матеріали:
👁 965
Категорія: Актуально
Теги: Гребінківський, Тарас Кутовий




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ