Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.04.2019

Щільний тент для автомобіля від дощу


Тент завжди приховає автомобіль від нанесення подряпин або погляду злодіїв


Захисний тент на легкову машину - прекрасна альтернатива гаражу, який не усі можуть собі дозволити купити. Це незамінна річ в місті і на природі, коли дуже важливо захищати автомобіль від шкідливої дії довкілля. Однією з основних переваг такого виробу є швидка установка. Для повного покриття машини досить витратити близько трьох хвилин вільного часу.

Практично кожен автовласник має можливість придбати в Україні щільний тент для автомобіля від дощу в Україні за доступною ціною. Цьому сприяє той факт, що у продажу автомагазин тюнінгу та аксесуарів дла авто Avtoforma, є величезний вибір чохлів всіляких конструкцій і моделей, розрахованих на використання практично для усіх машин, що зустрічаються на наших дорогах.

Щільний тент для автомобіля від дощу
 

Переваги чохлів для автомобілів

Вироби мають безперечні переваги, які змогли оцінити автовласники по всьому світу.

Серед них особливо виділяються:
  • Захист від бруду і пилу. З часом автомобілі, які стоять на вулиці без захисту, починають втрачати свій зовнішній вигляд. Дрібні частки в повітрі несприятливо впливають на властивості фарби, вона починає лущитися, а після дощів з'являється іржа.

  • Захист від льоду і опадів. У зимові місяці у автовласника відпадає необхідність чистити стекла від льоду, досить просто струсити тент.

  • Не впливають на автомобіль і опади, які іноді містять в собі промислові викиди. Такі кислотні дощі можуть серйозно пошкодити лакофарбне покриття автомобіля, особливо це помітно на білих машинах.

  • Захист від граду. Тент виступає амортизатором і не дає граду пошкодити кузов автомобіля.

  • Додатковий захист від шкідництва і крадіжки. Чохол завжди приховає автомобіль від нанесення подряпин або погляду злодіїв. Вони не стануть витрачати час на те, щоб зняти його і подивитися, що знаходиться під ним, тому від нього величезна користь на стоянках, у тому числі і платних

Як вибрати тент на машину в Україні

Вибираючи тенти для автомобілів, слід обов'язково звернути увагу на можливість їх застосування саме для вашого транспортного засобу. Для кожної моделі чохла вказуються допустимі розміри автомобіля, а також тип кузова: седан, універсал, хетчбек і так далі

При виборі тенту для своєї машини завжди слід керуватися декількома правилами:
  • він має бути міцним;
  • вологонепроникним;
  • повна відсутність яких-небудь вставок.
Тільки виріб, що повністю відповідає усім вимогам, прослужить довго і захищатиме машину у будь-яку пору року.

Схожі матеріали:
👁 805
Категорія: Прес-реліз
Теги: захист, автомобіль, Дощ, тент




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ