Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.07.2019

Що потрібно знати про мікрокредитування, якщо ви бажаєте оформити позику


Важлива інформація про мікропизики в інтернеті при отриманні грошей


Онлайн-кредит – це зручний спосіб швидко і без усіляких турбот отримати потрібну суму грошей. Як працюють сервіси мікрокредитування, в чому їх переваги.

Чим позичальників залучають сервіси мікрокредитування

Швидкий онлайн-кредит на карту – це популярний в Україні формат кредитування, він стрімко набирає оберти. Позичальників залучають прості умови отримання грошей:

всі процеси виконуються в режимі онлайн, навіть не потрібно виходити з дому, щоб отримати гроші;

  • мінімальні вимоги до документів і наданої інформації (на відміну від банків);
  • швидкий переказ коштів (вони нараховуються на банківську карту, що реєструється на сервісі).
  • кредит под 0 на карту в без проблем може взяти навіть студент.

Мікрокредитування – це зручний інструмент, що дозволяє оформляти заявку на отримання потрібної суми грошей навіть через смартфон, незалежно від місця розташування. Не вистачає грошей, щоб розрахуватися в ресторані? Скінчилися кошти, а до зарплати ще два тижні? Вирішили спонтанно поїхати на відпочинок? У цих та інших випадках допоможе сервіс, який швидко надасть вам кредит.


Що потрібно знати про мікрокредитування
 

Отримати більше інформації про мікрокредитуванні можна на сайті компанії, що надає дані послуги. Звертайтеся в офіційні МФО, що працюють на підставі ліцензії. При оформленні позики орієнтуйтеся на процентну ставку та загальні умови договору.

Суми і терміни мікропозик, доступ до особистого кабінету

Оформлення позики займає 10-30 хвилин, причому основний час йде на заповнення реєстраційної заявки. Це проста форма, в якій потрібно вказати про себе основні відомості (вік, місце проживання, місце роботи та інше). При повторному зверненні кредит видається набагато швидше, оскільки заповнювати анкету більше не доведеться – ви просто вказуєте параметри кредиту і отримуєте його вказаним способом.

Оформляючи кредит на карту онлайн, ви самі вибираєте суму і термін дії позики. Максимальний термін зазвичай становить 30 днів. Найчастіше українці беруть невеликі суми – близько 1-3 тисяч гривень.

Після реєстрації клієнти отримують доступ до особистого кабінету на сайті компанії. Тут можна дивитися історію позик і отримувати інформацію про чинний кредит, контролюючи його терміни і уточнюючи суми. На сайті працює служба підтримки клієнтів, що консультує позичальників з різних питань.

Ринок МФО продовжує розвиватися і компанії пропонують клієнтам все більш вигідні умови. Компанії вводять акції, знижують процентні ставки, підвищують кредитні ліміти для постійних клієнтів і т. д. Онлайн-позику можна розглядати як особистий гаманець, який не залишить вас без грошей в складну хвилину.



Схожі матеріали:
👁 650
Категорія: Прес-реліз
Теги: мікропизики, кредити, мікрокредитування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ