Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.06.2019

Що собою представляє курс "Перманентний макіяж"?


Сучасний перманентний макіяж — це салонна процедура з області естетичної косметології


Кожен з нас, хоч раз у своєму житті бачив актрис на великому екрані, які постійно виглядають просто божественно. Але ж їх секрет криється саме в правильному макіяжі. Якщо правильно підібрати відтінки та кольори косметики, то кожна жінка, зможе підкреслити особисті якості та переваги та стати просто чарівною.

Тонкощі підбору макіяжу

Перед тим, як використати макіяж голлівудських актрис на собі, треба досконально ознайомитися з його тонкощами та особливостями.

Необхідно підбирати тональні креми та пудру, які будуть максимально порівнянні з відтінками шкіри на шиї.

Очі є основною зброєю будь-якої жінки, тому при наведенні сліпучого макіяжу, слід приділити їм важливе значення. Краще всього правильно підібрати довжину і ширину стрілок, а також вибрати яскраві тони тіней.


Що єсобою представляє курс "Перманентний макіяж"?


Губи також треба підкреслити. Але робити це варто дуже акуратно, щоб не перестаратися. Краще всього для цієї ролі підійдуть матові відтінки, або так званий "нюд".

Фарбування бровей і вій також є невід'ємною частиною макіяжу. Дуже помітно і виразно виглядатиме, якщо дівчина використовує накладні вії, які допоможуть підкреслити виразність очей.

Що собою представляє перманентний макіяж?

Сучасний перманентний макіяж — це салонна процедура з області естетичної косметології, призначена для оптичної корекції кольору і поліпшення форми рис обличчя. За допомогою перманентного макіяжу можна коригувати: губи (збільшення або зменшення їх, корекцію асиметрії, відновлення пігменту контуру губ), очі (надання виразності за рахунок війкового контуру, корекція асиметрії, малюнок "стріл"), і брови (надання виразності, вирішення проблеми асиметрії та візуальну корекцію відсутності зростання бровей).

Якщо у вас виникло бажання отримати нову професію та навчитися майстерності виконання перманентного макіяжу, то ви можете пройти курси навчання макіяжу в Києві, де професійний майстер і експерт макіяжу арт-студії «WooW!» надасть професійні уроки та навчить володіти перманентним макіяжем навіть з нуля.

Приємна шкіра

Варто розуміти, що правильний макіяж виразно виглядатиме тільки у тому випадку, якщо ви правильно підготуєте перед його нанесенням свою шкіру. Краще всього використати найжирніший крем, який допоможе максимально її зволожити. В цьому випадку, ви зможете уникнути сухості та лущення, які псуватимуть зовнішній вигляд.

Правильне вирівнювання шкіри, здійснюється в декілька процедур:
  • Краще всього підібрати правильний відтінок тонального крему, який буде максимально схожий на вашу власну шкіру. Він має бути щільним з матовою структурою;

  • Треба обзавестися щільними коректорами, у яких темний відтінок і найсвітліший. З їх допомогою, ви завжди зможете вивести надійну основу, на яку надалі та наноситиметься основний макіяж;

  • Коректори краще всього наносити акуратними та тонкими смужками, які потім слід рівномірно розподілити за допомогою спонжа. Спершу слід вирівняти світліші ділянки шкіри, а потім взятися за темні;

  • Завершальним етапом, буде нанесення невеликого шару рум'ян на області вилиць.
Як бачите, немає в макіяжі нічого надприродного та особливого. Найголовніше правильно підійти до вибору відтінків, і все робити виключно в правильній послідовності. Тільки в цьому випадку, ви постійно виглядатимете чарівно, і усі представники чоловічої статі, обдаровуватимуть вас приємними компліментами та подарунками.

Звертайтесь в Київський салон краси "WooW", та переймайте досвід у найкращих професіоналів. Ціна за навчання у профі окупиться в короткі терміни, як тільки ви станете застосовувати отримані знання. Успіхів!

Схожі матеріали:
👁 701
Категорія: Прес-реліз
Теги: косметологія, перманентний макіяж, макіяж




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ